Dan Negru: „Homosexualii sunt dereglaţi”

De Erika Chivu, pe Ultimul update Luni, 30 august 2021, 15:44

Aflat în Spania, cu ocazia sfinţirii catedralei Sagrada Familia din Barcelona de către Papa, Dan Negru a fost vizibil deranjat de câţiva homosexuali care s-au sărutat…
… în timpul slujbei, ca formă de protest.

Emoţionat de grandoarea evenimentului ce a avut drept scop sfinţirea operei spaniolului Gaudi, Catedrala Sagrada Familia, Dan Negru şi-a spus părerea, vizibil acidă, în legătură cu protestul câtorva cupluri de homosexuali, pe blogul personal.

„Îmi place să cred că sunt un om echilibrat, cred că e loc pentru toată lumea sub soare dar de data asta am certitudinea că poliţia spaniolă a scăpat situaţia de sub control. E impardonabil să dai voie unor dereglaţi să tulbure botezul celui mai frumos monument european.

Libertatea trebuie să aibă şi ea o limită! Homosexualii s-au sărutat ostentativ în piaţa Sagrada Famlia în semn de protest faţă de declaraţiile suveranului pontif care a criticat politica permisivă a Spaniei privind liberalizarea căsătoriei între homosexuali… Adica ăia se sărutau acolo, bărbaţi cu bărbaţi şi Papa sfinţea Sagrada Familia la câţiva metri distanţă?… Bastoane şi dube indiferent de cât ţipau băieţeii mai apoi”, a scris Negru pe blog.

Citeşte continuarea articolului pe 9am.ro!

Sursa: 9am.ro
Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!