Dan Bittman, despre relația cu Mihaela Rădulescu: „Felix a sărit din stratosferă, dar eu am dus-o dincolo de nori”

De Mădălina Manole, pe
Pe Mihaela Rădulescu și Dan Bittman îi cunoaște toată lumea, însă mai puțini știu că cei doi au avut o relație amoroasă în urmă cu peste 20 de ani.

Cu toate că de aproape 25 de ani Dan Bittman își împarte viața cu Liliana Ștefan, textiera care i-a dăruit trei copii, iar Mihaela Rădulescu se iubește pătimaș de peste 3 ani cu sportivul Felix Baumgartner, nu putem uita că cei doi au trăit o poveste frumoasă, dar scurtă de dragoste. A fost un fel de dragoste la prima vedere, cei doi cunoscându-se la Festivalul Mamaia, primul de după Revoluție. S-au văzut, s-au plăcut…ce rămânea de făcut? Ei bine, Dan avea o relație la momentul respectiv cu o domnișoară pe nume Simona, iar Mihaela, proaspăt divorțată de primul soț, Bogdan Rădulescu, își trăia celebra poveste de dragoste cu Dan Chișu. Când, însă, și-au încheiat poveștile de dragoste avute, cei doi și-au început timid relația care, însă a durat foarte puțin deoarece, după cum Dan Bittman mărturisea, amandoi aveau caractere puternice.

Într-un interviu acordat pentru Antena 1, Dan Bittman a rememorat momentele și a declarat că au rămas prieteni și au avut mereu relații bune, dându-și sfaturi unul altuia. De asemenea, a ținut să-i transmită un mesaj subtil: „Mihaela m-a întrebat dacă să facă pasul sau nu cu Felix. Eu am fost de acord, dar i-am spus să nu uite că el, chiar dacă a sărit din stratosferă, eu am dus-o dincolo de nori.” – a  declarat haiosul artist.

Citește și – Mihaela Rădulescu a făcut avort la 4 luni

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!