Dan Bittman, despre relația cu Mihaela Rădulescu: „Felix a sărit din stratosferă, dar eu am dus-o dincolo de nori”

De Mădălina Manole pe
Pe Mihaela Rădulescu și Dan Bittman îi cunoaște toată lumea, însă mai puțini știu că cei doi au avut o relație amoroasă în urmă cu peste 20 de ani.

Cu toate că de aproape 25 de ani Dan Bittman își împarte viața cu Liliana Ștefan, textiera care i-a dăruit trei copii, iar Mihaela Rădulescu se iubește pătimaș de peste 3 ani cu sportivul Felix Baumgartner, nu putem uita că cei doi au trăit o poveste frumoasă, dar scurtă de dragoste. A fost un fel de dragoste la prima vedere, cei doi cunoscându-se la Festivalul Mamaia, primul de după Revoluție. S-au văzut, s-au plăcut…ce rămânea de făcut? Ei bine, Dan avea o relație la momentul respectiv cu o domnișoară pe nume Simona, iar Mihaela, proaspăt divorțată de primul soț, Bogdan Rădulescu, își trăia celebra poveste de dragoste cu Dan Chișu. Când, însă, și-au încheiat poveștile de dragoste avute, cei doi și-au început timid relația care, însă a durat foarte puțin deoarece, după cum Dan Bittman mărturisea, amandoi aveau caractere puternice.

Într-un interviu acordat pentru Antena 1, Dan Bittman a rememorat momentele și a declarat că au rămas prieteni și au avut mereu relații bune, dându-și sfaturi unul altuia. De asemenea, a ținut să-i transmită un mesaj subtil: „Mihaela m-a întrebat dacă să facă pasul sau nu cu Felix. Eu am fost de acord, dar i-am spus să nu uite că el, chiar dacă a sărit din stratosferă, eu am dus-o dincolo de nori.” – a  declarat haiosul artist.

Citește și – Mihaela Rădulescu a făcut avort la 4 luni

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"