Dallas: Larry Hagman a murit de cancer

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Interpretul maleficului JR Ewing, personaj de referinţă al serialului Dallas, a murit la vârsta de 81 de ani. Actorul suferea de peste 20 de ani de un cancer la ficat pe care, ani l-a rândul, a reuşit să-l
ţină sub control.
Actorul a murit într-ul spital din Dallas, iar alături de el au fost colegii săi de serial, Linda Gray şi Patrick Duffy, interpreţii rolurilor Sue Ellen şi Bobby din serialul care i-a făcut celebri, scrie The Sun, citat de Mediafax.

„Familia şi prietenii lui Larry au fost alături de el pentru Ziua Recunoştinţei. Când a murit a înconjurat de oameni iubiţi. A avut o moarte liniştită, aşa cum şi-a dorit”, se arată într-o declaraţie de
presă a familiei actorului.
În 1995, Larry Hagman a făcut un transplat de rinichi, şi tot atunci a declarat că este totalmente împotriva fumatului după ce ani l-a rând alcoolul şi tutunul i-au fost cei mai buni prieteni.
Larry Hagman a fost actor, producător şi regizor de film. Cel mai celebru rol al său este J. R. Ewing din serialul TV „Dallas”. Episodul „Who Shot JR?”, difuzat în 1980, a rămas până în zilele noastre unul dintre programele de televiziune cu cea mai mare audienţă din lume, iar serialul „Dallas”, difuzat în 13 sezoane între anii 1978 şi 1998, a avut o popularitate uriaşă pe plan mondial.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!