Cum arată Xena, Prințesa Războinică, la 50 de ani

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 05 februarie 2018, 15:39
Cu siguranță, nu există persoană care să nu-și amintească de Lucy Lawless, actrița care a jucat rolul luptătoarei Xena, Prințesa Războinică care, în urmă cu peste 20 de ani, făcea furori cu formele sale voluptoase în serialul cu același nume.

Ne-o amintim brunetă, cu pielea perfect bronzată, ochii albaștri și strălucitori și o silueta demnă de podiumul de modă pentru care actrița, la momentul respectiv, a trebuit să facă sacrificii mari și să se supună unui regim drastic de fitness.

Lucy Lawless in xena, printesa razboinica

Lucy Lawless, care în martie anul acesta va împlini vârsta de 50 de ani, a mai jucat și în alte seriale ca ”Hercule”, ”Tarzan”, ”High Tide”, ”Spartacus” sau ”Parks and Recreation”, însă întotdeauna s-a identificat cu Xena, rolul care, de altfel a și consacrat-o la nivel internațional. A fost considerată un adevărat sex-simbol al anilor `90, însă, din păcate, timpul nu a fost prea blând cu actrița și astăzi mai păstrează doar o vagă urmă a celei ce a fost odată Xena.

Xena printesa razboinica lusy lawless

De-a lungul anilor și-a schimbat radical look-ul, iar în prezent o definește blondul, o culoare care i se potrivește de minune cu trăsăturile actuale.

Lusy Lawless - xena printesa razboinica

Cu toate că ridurile și-au făcut apariția, Lucy Lawless a căpătat o feminitate aparte care care-i completează întocmai zâmbetul ușor ștrengar și ironic pe care ni-l amintim din serialul Xena, Prințesa Războinică și pe care și astăzi îl afișează.

Xena printesa razboinica 2

În serial, Xena era mereu însoțită de prietena sa, Gabrielle, rol interpretat de actrița Renee O’Connor, astăzi în vârstă de 46 de ani. O bună perioadă de timp s-a zvonit că între cele două există o relație de dragoste, Lusy fiind acuzată că și-a schimbat orientarea sexuală, însă totul a rămas doar la nivel de zvon, alimentat ulterior de secvențele de sex explicit cu o femeie pe care le-a jucat în filmul ”Spartacus”. Xena și Gabrielle au rămas prietene și dincolo de ecrane și iată că anul trecut le-au făcut o surpriză fanilor și s-au pozat împreună.

Xena printesa razboinica si gabrielle

Lusy Lawless s-a născut în Noua Zeelandă, a studiat în Europa, și apoi a plecat să lucreze în Australia, unde l-a întâlnit pe  Garth Lawless, cel care avea să-i devină soț în 1988 și împreună cu care are o fată. Șapte ani mai târziu cei doi au divorțat. În anul 1989, Lusy a devenit Miss Noua Zeelandă, iar în 1994 a primit rolul din serialul fenomen Xena, Prințesa Războinică. Patru ani mai târziu Lucy Lawless s-a căsătorit cu producătorul serialului care a făcut-o celebră, Robert Tapert, cu 12 ani mai în vârstă ca ea. Cei doi se iubesc și astăzi și au împreună doi fii, Julius și Judah.

Citește și – Au trecut 20 de ani. Cum arată astăzi protagoniștii din ”Dr. Quinn”, Micaela și Sully

Citește și – Lecții dure și schimbări radicale. Cum arată Toni Braxton la 50 de ani

Sursă foto: Facebook, Instagram, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro