Cum arată și cu ce se ocupă fata lui Giani Kiriță

De Mădălina Manole, pe
Giani Kiriță are motive de mândrie din toate punctele de vedere. Celebrul fotbalist retras din activitate a punctat o carieră de succes, este apreciat de toată lumea grație carismei, umorului și spontaneității de care dă dovadă în show-urile de televiziune la care nu ezită să participe și, în plus, este un tată împlinit.

Giani Kiriță a divorțat de Dana Milu în anul 2007, însă din mariajul acestora au rezultat doi copii, Roxana, în vârstă de 18 ani, și Marco, în vârstă de 15 ani. Cu siguranță, rolul de tată este cel mai frumos, dar și cel mai solicitant, Giani Kiriță fiind tot timpul cu ochii pe copiii săi, în special pe fiica sa, Roxana, care este o domnișoară foarte frumosă, sexy și foarte curtată.

Giani si Roxana Chirita

Fostul fotbalist, în vârstă de 41 de ani, recunoaște că sub masca protecției părintești se ascunde, de fapt, un tată posesiv care urmărește îndeaproape orice mișcare a fiicei sale și cu greu a acceptat ideea că aceasta a devenit majoră și are dreptul la o relație.

Roxana si giani kirita

Celebrul tată nu pierde nicio ocazie de a se poza alături de copiii săi și postează cu mândrie fiecare imagine pe contul său de Facebook, alături de câte un mesaj haios.

giani kirita alaturi de copii

Roxana, la rândul ei, este foarte atașată de tatăl său, cei doi având o relație de prietenie foarte strânsă.

Giani kirita si fiica sa roxana kirita

Roxana Kiriță a urmat un curs de make-up și acum profesează în domeniu, însă continuă în paralel și cu studiile.

Citește și – Cum arată fata lui Kamara. Are 18 ani și nu-i seamănă deloc

Roxana kirita make-up

Citește și – Cum arată fata Catincăi Roman. Și-a schimbat radical look-ul

Citește și – Cât de mare și frumoasă s-a făcut! Fiica lui Nicola a împlinit 24 de ani

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro