Cum a făcut Smiley primii bani înainte să devină celebru

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 ianuarie 2021, 12:19

Smiley este în momentul de față unul dintre cei mai îndrăgiți și de succes artiști din showbiz-ul românesc.

S-a lansat în lumea artistică în urmă cu 20 de ani în trupa “Simplu”, alături de care a făcut istorie cu cinci albume premiate cu “Discul de Aur”, iar apoi a devenit faimos ca interpet solo, având până în prezent patru albume de succes în care îmbină într-un stil unic diverse stiluri muzicale de la pop, soul, funk, la r’n’b și hip-hop.

În prezent, Smiley nu este doar cântăreț, ci și producător, compozitor, om de televiziune și actor, iar cariera sa este într-o continuă ascensiune.

Citeşte şi: Cum se pregătește Smiley pentru rolul de tată? „În viața mea apar schimbări”

Acum toată lumea îl știe pe artist și îi ascultă și fredonează melodiile, dar v-ați întrebat vreoadată cum și-a câștigat Smiley primii bani? Ei bine, cu siguranță nu v-ați fi așteptat să aflați că faimosul Smiley a făcut primii bani vânzând pepeni în piață.

Citește gratuit ediția de ianuarie a revistei Unica. O găsești AICI

„Primii bani i-am avut făcând curat în casă şi ai mei îmi mai dădeau câte ceva. Însă bani cu adevărat am obţinut vânzând pepeni în piaţă, cu un văr de-al mamei.  Acesta a fost şi primul contact cu publicul, pentru că se mă urcam pe grămada de pepeni şi strigam ‘Hai la pepeni, neamule!'”, povestea Smiley la ProFM, în urmă cu câtiva ani, potrivit mediafax.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro