Cum a ajuns Iulia Vântur să prezinte „Cerbul de Aur””. Dezvăluiri din culisele festivalului

De Mădălina Manole, pe
Iulia Vântur va prezenta ediția specială a Festivalului Cerbul de Aur, care va avea loc la Brașov, după ce, inițial, se vehiculase că gazda evenimentului va fi Mădălina Ghenea.

Iulia Vântur va urca pe scena Cerbului de Aur amplasată în Piața Sfatului din Brașov alături de actorul italian Gabriel Garko, cunoscut publicului din România din rolul pe care l-a jucat în serialul difuzat recent de TVR „Onoare şi respect”. Iulia Vântur a povestit cum a ajuns să prezinte mult așteptatul festival: „Propunerea de a prezenta Cerbul a venit pe neaşteptate. Îmi aduc aminte că eram în Bangkok (n.r. în iunie), acolo unde aveam un show pentru IIFA (International Indian Film Academy). Mă bucur că TVR a considerat că mă potrivesc acestui eveniment. Iubesc muzica, e parte importantă a vieţii mele acum. Sincer, când am primit propunerea de la TVR, m-am reconectat instant cu momentele din adolescenţă, mi-am amintit de serile frumoase din Piaţa Sfatului, de recitalurile pe care le aşteptam cu nerăbdare. Am luat decizia cu mare drag, de-abia aştept să revin în Piaţa Sfatului, să mă bucur de muzică, de spectacol.” – a declarat Iulia Vântur pentru Click!.

Cât despre partenerul său de scenă, Iulia Vântur a mărturisit că încă nu l-a cunoscut: „Nu l-am cunoscut încă pe Gabriel Garko, am auzit că e un actor foarte bun, iubit de public şi sunt convinsă că vom lucra bine împreună. Mi-ar plăcea să vină şi părinţii mei la Braşov şi cred că şi lor, însă nu ştiu dacă voi avea destul timp să petrec cu ei şi merită să le dau toată atenţia mea. Vom decide atunci. Sper să reuşim.”

Iulia Vântur, în vârstă de 38 de ani, s-a mutat de câțiva ani în India, acolo unde-și conturează cariera ca model, actriță și cântăreață, zvonindu-se că ar avea o relație cu celebrul Salman Khan.

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov, și va fi transmis de TVR.

Citește și – Octavian Strunilă face dezvăluiri din Madagascar. El va prezenta emisiunea ”Ultimul trib”

Citește și – De ce a decis Mihaela Rădulescu să renunțe la ”Românii au talent”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!