Cristina Șișcanu, despre a doua sarcină: „Lumea în care trăim mă sperie”

De Unica.ro, pe

Cristina Șișcanu (37 de ani) și Mădălin Ionescu (51 de ani) sunt căsătoriți din anul 2011. Împreună au o fiică, Petra, în vârstă de 4 ani. Prezentatorul TV mai are alți doi copii, un fiu și o fiică, Ștefania (23 de ani) și Filip (18 de ani), din primul mariaj. Recent, în mediul online, jurnalista a vorbit despre a doua sarcină.

Cristina Șișcanu, despre a doua sarcină: „Lumea în care trăim mă sperie”

Întrebată când „mai face un bebe”, prezentatoarea TV a răspuns: „Mi-aș dori muuuult. Și Petra își dorește, și tati… dar lumea în care trăim mă sperie…”.

„O, da, ne dorim! Ne ia câteodată un avânt și ne propunem să facem copil și apoi ne mai oprim din acest avânt când suntem foarte, foarte ocupați și ne gândim că nu știu dacă facem față”, mai declara în decembrie 2021.

Cristina Șișcanu, despre a doua sarcină: „Lumea în care trăim mă sperie”

„Mami și tati se gândesc să facă un bebeluș. Am calculat că nu mai avem foarte mulți ani la dispoziție, nu mai avem timp de gândire”, mai spunea Cristina în aprilie 2021, la Antena Stars.

Cu ceva timp în urmă, Cristina a spus care crede ea că este secretul relației sale de lungă durată. „Prima condiție, atunci când decid să fie împreună, e să existe acea chimie, acea atracție. Adică să nu se cupleze din alte motive, pentru că e sortită eșecului o astfel de asociere. Din punctul meu de vedere, trebuie să aveți aceeași viziune asupra vieții. E complicat ca unul să fie genul mai boem și altul să vrea să trăiască într-un mod de a agonisi”, a spus Cristina Șișcanu în mediul online.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mădălin Ionescu s-a infectat cu Omicron și încă nu s-a refăcut complet după trei săptămâni de boală: „Am slăbit 5 kg!”

Cristina Șișcanu a vorbit despre divorț: „Nu știu cum ar trebui să răspund”

Cristina Șișcanu, despre decesul socrului ei: „Nu e ușor, nu e ușor deloc”

Cristina Șișcanu, ținta comentariilor negative în mediul online. „Ține de bun simț să te acoperi”

„Aceste două condiții mi se par esențiale și cele mai importante când se formează un cuplu, iar apoi intervin condițiile minore care trebuie să susțină condițiile acestea importante. Nu e simplu, dar, dacă există acele două condiții, eu cred că reușești. Zi de zi, clipă de clipă, trebuie să ai grijă de relația ta, niciodată să nu o lași de izbeliște. Iubirea trebuie arătată în fiecare zi”, a adăugat.

„Un bărbat care simte că este iubit cu adevărat capătă un sens, un echilibru specific, un confort care nu poate fi egalat de niciun alt sentiment. Cristina mi-a conferit aceste «superputeri». În rest… încă nu e cazul să fac eforturi pentru a ține pasul cu ea”, declara și Mădălin Ionescu în decembrie 2020, potrivit Ciao.

„Suntem amândoi foarte dinamici. Activăm în același domeniu, muncim foarte mult împreună, avem cam același program de somn, aceleași obiceiuri culinare, ne suplinim foarte bine, practic facem o echipă foarte bună. Ce valori mi-a insuflat Cristina? Hmmm…”, a completat.

„Pot spune fără ezitare că este mult mai generoasă decât mine, mai altruistă, mai iertătoare și că are un puternic spirit de sacrificiu. Am învățat de la ea, printre altele, să gestionez cu mai multă înțelepciune acutul meu simț al dreptății, vocație care m-a pus deseori în situații limită”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!