Cristina Șișcanu a vorbit despre divorț: „Nu știu cum ar trebui să răspund”

De Unica.ro, pe

Cristina Șișcanu (36 de ani) și Mădălin Ionescu (51 de ani) sunt căsătoriți din anul 2011. Împreună au o fiică, Petra, în vârstă de 4 ani. Prezentatorul TV mai are alți doi copii, un fiu și o fiică, Ștefania (23 de ani) și Filip (17 de ani), dintr-un mariaj anterior.

Cristina Șișcanu a vorbit despre divorț: „Nu știu cum ar trebui să răspund”

Recent, în mediul online, Cristina a fost întrebată dacă ea și Mădălin au divorțat. „Voiam să vorbesc despre situația aceasta cu divorțul. Într-adevăr, de vreo zece zile, ne întreabă foarte multe persoane dacă am divorțat, dacă divorțăm… lumea e tot mai preocupată de subiect. Pe Instagram mă tot întreabă persoane”, a început Cristina.

Cristina Șișcanu Mădălin Ionescu

„Lumea afirmă că noi am divorțat și cu părere de rău afirmă acest lucru… Sincer, nu știu cum ar trebui să răspund la o astfel de situație. În primul rând, nu este adevărat. În al doilea rând, nu știu de ce ar trebui să mă justific dacă e adevărat sau nu, dar înțeleg această curiozitate a persoanelor care ne cunosc. O înțeleg, nu sunt absurdă să nu înțeleg acest lucru”, a continuat.

„Sincer, nu mă deranjează în niciun fel că s-a speculat asta, pentru că nu este adevărat. Dar, într-adevăr, a fost un pic incomod pentru că a trebuit să dăm explicații unor oameni. Nu înțelegeam de ce există asemenea întrebări din partea unor oameni pe care nu-i cunosc. Am cercetat problema și se pare că tot Internetul este împânzit de o știre despre ceva de genul acesta, un divorț între mine și Mădălin, dar, de fapt, dacă citești articolele, nu despre asta e vorba”, a mai spus.

„Problema divorțului nu s-a pus niciodată, nu ne-am gândit la așa ceva, nu a fost cazul… nu există așa ceva. Râdem, glumim, dar lucrurile sunt destul de ciudate”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cristina Șișcanu, ținta comentariilor negative în mediul online. „Ține de bun simț să te acoperi”

Ce mașină a primit Cristina Șișcanu cadou de la Mădălin Ionescu

Cine câștigă mai mulți bani, Cristina Șișcanu sau Mădălin Ionescu?

În aprilie 2021, jurnalista a dezvăluit care crede ea că este secretul relației de lungă durată pe care o are cu prezentatorul TV. „Prima condiție (…), atunci când decid să fie împreună, e să existe acea chimie, acea atracție. Adică să nu se cupleze din alte motive, că e sortită eșecului o astfel de asociere. Din punctul meu de vedere, trebuie să aveți aceeași viziune asupra vieții. E complicat ca unul să fie genul mai boem și altul să vrea să trăiască într-un mod de a agonisi”, a spus Cristina în mediul online.

„Aceste două condiții mi se par esențiale și cele mai importante când se formează un cuplu, iar apoi intervin condițiile minore care trebuie să susțină condițiile acestea importante. Nu e simplu, dar dacă există acele două condiții, eu cred că reușești. Zi de zi, clipă de clipă, trebuie să ai grijă de relația ta, niciodată să nu o lași de izbeliște. Iubirea trebuie arătată în fiecare zi”, a mai spus.

„Un bărbat care simte că este iubit cu adevărat capătă un sens, un echilibru specific, un confort care nu poate fi egalat de niciun alt sentiment. Cristina mi-a conferit aceste «superputeri». În rest… încă nu e cazul să fac eforturi pentru a ține pasul cu ea. Suntem amândoi foarte dinamici”, declara și Mădălin Ionescu în decembrie 2020, potrivit Ciao.

„Activăm în același domeniu, muncim foarte mult împreună, avem cam același program de somn, aceleași obiceiuri culinare, ne suplinim foarte bine, practic facem o echipă foarte bună. Ce valori mi-a insuflat Cristina? Hmmm… Pot spune fără ezitare că este mult mai generoasă decât mine, mai altruistă, mai iertătoare și că are un puternic spirit de sacrificiu”, a continuat.

„Am învățat de la ea, printre altele, să gestionez cu mai multă înțelepciune acutul meu simț al dreptății, vocație care m-a pus deseori în situații limită”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!