Cât costă cazarea într-una dintre casele Andreei Esca din Sibiu

De Unica.ro, pe

Andreea Esca (49 de ani) deține o moșie în satul Porumbacu de Sus, din județul Sibiu. Proprietățile restaurate au fiecare propria poveste, fiind, potrivit jurnalistei, „ideale pentru evadarea din oraș și trăirea unor experiențe rurale autentice”.

Cât costă cazarea într-una dintre casele Andreei Esca din Sibiu

La Porumbacu, prezentatoarea TV are următoarele proprietăți: casa Berbec; casa Floarea Vieții; casa Moara; casa Prieteniei; casa Soare; casa 331, proprietate situată în mijlocul satului, care datează din secolul al XIX-lea, restaurată integral în anul 2019; La Victorel, casă tradițional românească datând din anul 1909 și La Moșu’, șură restaurată integral în anul 2010 de către meșterii Fundației Mihai Eminescu Trust, susținută de Prințul Charles al Marii Britanii.

Două nopți în weekend (vineri, sâmbătă), de acum într-o lună, în 331, care are două dormitoare și canapea extensibilă în living, costă 1.370 de lei, potrivit Booking. Același preț îl are și casa La Moșu’, cu trei dormitoare și canapea extensibilă în living. Tot potrivit Booking, pentru aceeași perioadă, La Victorel, care are trei dormitoare și canapea extensibilă în living, costă 2.658 de lei.

Andreea EscaIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 9)

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Andreea Esca și Alexandre Eram, doi părinți mândri. Fiica lor, Alexia Eram, absolventă a unei universități prestigioase din Anglia

Citește și: Andreea Esca și-a aniversat soțul la Paris, alături de socri și cumnați

Citește și: Andreea Esca, moment stânjenitor la pupitrul știrilor Pro TV. „Situația a fost absolut penibilă”

„Vă invităm să descoperiți domeniul nostru și să vă stârnim curiozitatea de a ne vizita. Așadar, iată în câteva cuvinte ce ne-am dorit. Să restaurăm cât mai multe case din satul Porumbacu de Sus, de la poalele Negoiului, Țara Făgărașului, să le redăm farmecul de altădată, și să vă primim în ele oferindu-vă în același timp toate facilitățile timpurilor moderne. Fiecare casă își are propria poveste, iar înăuntru veți găsi multe obiecte cu istorie, folosite acum ca decor sau cu o altă întrebuințare. Locuri ideale pentru evadarea din oraș și trăirea unor experiențe rurale autentice”, scrie prezentatoarea TV.

„Puteți începe dimineață cu un mic dejun cu produse locale, continuați cu plajă pe malul râului, drumeții pe munte, echitație la câțiva km depărtare, culegeți zmeură sau vă plimbați cu bicicleta. Seara, musai să ieșiți „la tălpiță” ca să vedeți cum vine ciurda de bivolițe și vaci pe care, dacă aveți curiozitatea, le puteți și mulge. Iar dacă vreți să învățați și cum se face brânza pe care o mâncați dimineață… și asta se poate”, a încheiat.

Din anul 2000, Andreea este căsătorită cu arhitectul și omul de afaceri Alexandre Eram (52 de ani), alături de care are doi copii, o fiică și un fiu, Alexia (21 de ani) și Aris (19 ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!