Connect-R, impresionat de fiica lui Maya: „S-a hotărât ea”

De Adelina Duinea, pe

Invitat în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Connect-R (37 de ani) a avut-o alături pe fiica lui Maya, în vârstă de 6 ani. Maya este fiica solistului din fostul lui mariaj cu artista Misha (29 de ani).

Fosta pereche s-a căsătorit în toamna anului 2014. Ulterior, în luna august a anului 2019, Misha și Connect-R au confirmat că s-au separat. Artiștii au rămas însă în relații foarte bune, pe primul loc fiind, atât pentru unul, cât și pentru celălalt, creșterea fiicei lor.

„Suntem în relații foarte ok. În momentul în care stai atâția ani cu o persoană și construiești o familie, sentimentele nu au cum să dispară de pe o zi pe alta, asta e clar”, declara Misha în trecut, potrivit Libertatea.

Connect-R, impresionat de fiica lui Maya: „S-a hotărât ea”

Connect-R, impresionat de fiica lui Maya: „S-a hotărât ea”

Maya este acum în clasa 0 și face orele online. De la Moș Crăciun, micuța își dorește cinci ponei de pluș și o rulotă de jucărie. Deși își dorește multe jucării în dar de Crăciun, Maya a fost încurajată de mama ei să și ofere.

„M-a impresionat foarte tare de dimineață pentru că am găsit niște saci la ușă, plini cu plușuri. Zic: «Ce s-a întâmplat aici?». S-a hotărât ea, împreună cu maică-sa, să doneze toate plușurile ei”, a mărturisit Connect-R, pentru Vorbește Lumea.

Maya a dezvăluit că ea și Misha au împodobit bradul din camera artistei și că după emisiune vor împodobi și bradul de la ea din cameră. Întrebat de Adela cum era bradul în copilăria lui, Connect-R a răspuns:

„Săracul era mai schilod așa, cu mai puține. Puneam și vată în el. Chiar m-a întrebat Maya: «Tati, dar tu câte jucării primeai, ce mașini primeai de la Moș Crăciun?». I-am zis: «Tati, noi primeam portocale și gata ne bucuram»”.

Foto: Instagram

Denisa Tănase ex-Bambi și logodnicul ei, Mircea Brânzei, despre nuntă și copii

Cu cine a fost logodită Andreea Bălan înaintea relației cu artistul Keo?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!