Ilie Năstase, comentariu dur la adresa Serenei William

De Oana Dinu, pe
Prietenă bună cu Meghan Markle, Serena Williams nu putea să lipească de la nunta regală. Deși a fost apreciată pentru ținuta ei, Ilie Năstase a comentat dur la adresa jucătoarei de tenis.

Considerată cea mai bună jucătoare din istoria tenisului, Serena Williams, a strălucit în rochia ei roz, la brațul soțul ei, Alexis Ohanian. Vestimentația ei a fost una dintre cele mai apreciate ținute de la nunta regală.

Ilie Năstase, comentariu dur la adresa Serenei William

Cu toate acestea, când a fost informat că Serena Williams a făcut senzație la nunta regală, Ilie Năstase a făcut un comentariu dur la adresa jucătoarei de tenis, potrivit digisport.ro: „Nu ştiu dacă joacă Serena. Se cam retrage. Zicea domnul Ţiriac ceva că e cam grasă. Nu cred că poate să slăbească până la Roland Garrros. E treabă de timp. E greu să revină. Dacă nu câştigi, pierzi încrederea. Arăta bine îmbrăcată”, a comentat fostul jucător de tenis.

Ilie Năstase făcea referire la afirmațiile acide ale lui Ion Țiriac despre Serena Williams, înainte de turneul de la Madrid, care a început pe 21 mai: „Cu tot respectul, dar Serena Williams are 36 de ani şi 90 de kilograme! Aş vrea să văd altceva, aş vrea să mai văd o jucătoare precum Steffi Graf.”

Serena a anunțat ulterior că nu este suficient de pregătită fizic pentru a juca pe zgura din Caja Magica, dar a fost deranjată de comentariul lui Țiriac: „Voi vorbi cu el, credeți-mă! O să am o discuție cu el. Este un comentariu ignorant, o declarație sexistă! Poate că este un om ignorant.”

Comentariul lui Ilie Năstase vine după ce, anul trecut, a fost investigat de Federația Internațională pentru remarca rasistă pe care a făcut-o după ce a aflat că Serena Williams este însărcinată. În timpul unei conferințe de presă, când Simona Halep a fost întrebată de sarcina liderului mondial, pe fundal au fost auzite cuvintele lui Năstase: „Să vedem ce culoare va avea. Ciocolată cu lapte?”.

Serena Williams a scris atunci pe contul său de Instagram: „Mă dezamăgeşte să aflu că trăim într-o societate în care oameni ca Ilie Năstase pot face astfel de comentarii rasiste la adresa mea şi a copilului meu nenăscut (…) Aceasta sau oricare alta nu mă va opri în a pune iubire, lumină şi pozitivitate în tot ceea ce fac.”

Citește pe:

Cine este femeia care seamănă leit cu Prințesa Diana. A fost prezentă și la nunta regală

Gwen Stefani se gândește să renunțe la cariera muzicală

Sursă foto: hepta.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!