Comediantul Bob Saget a murit la 65 de ani

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 10 ianuarie 2022, 10:21

Comediantul Bob Saget a murit la vârsta de 65 de ani, informează TMZ. Actorul s-a stins din viață duminică, 9 ianuarie 2022, în hotelul Ritz-Carlton din Orlando, SUA.

Comediantul Bob Saget a murit la 65 de ani

Autoritățile au ridicat corpul neînsuflețit al bărbatului în jurul orei 16:00, după ce personalul hotelului l-a găsit fără suflare. Comediantul a fost declarat decedat pe loc, circumstanțele decesului său fiind încă neclare.

Comediantul Bob Saget a murit la 65 de ani

Din septembrie 2021, Bob se afla în turneu în Florida, turneu care urma să se sfârșească în mai 2022. Sâmbătă seara, comediantul a susținut un spectacol în Jacksonville.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Meghan Markle a primit 1 liră sterlină de la The Mail on Sunday pentru încălcarea vieții private

Billie Eilish: „Pornografia mi-a distrus creierul” – UNICEF trage un semnal de alarmă

Actorul Sir Sidney Poitier, primul bărbat de culoare premiat cu Oscar, a murit la 94 de ani

„Mi-a plăcut show-ul din această seară, din Jacksonville. Public apreciativ. Tim Wilkins, mulțumesc încă o dată pentru deschidere. Nici nu am realizat că am susținut un show de 2 ore. Sunt din nou dependent de ele. Consultați-mi site-ul pentru datele următoarelor mele show-uri”, a scris Bob Saget în mediul online, în seara dinaintea decesului.

Bob Saget este cunoscut în deosebi pentru rolul lui Danny Taner din celebrul serial „Full House”, în care a jucat alături de actorii John Stamos, Dave Coulier, Candace Cameron, Jodie Sweetin, Mary-Kate și Ashley Olsen.

În anul 2016, comediantul și o parte din colegii săi și-au reluat rolurile din „Full House” în reboot-ul „Fuller House”, care s-a încheiat în anul 2020.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!