Ce vedete vor participa la emisiunea „Ultimul trib”

De Mădălina Manole, pe
“Ultimul trib” este noua provocare pe care o lansează Antena 1. Emisiunea își propune să trimită trei grupuri într-un tărâm necunoscut și plin de pericole și anume în Madagascar.

Dacă tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi, iar cel al oamenilor de rând este alcătuit din: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra, ei bine, iată că s-a aflat și cine vor fi vedetele care vor participa la emisiune. Tribul vedeteleor este format din: Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei. Concurenților li se va alătura și Octavian Strunilă din postura de prezentator.

Dorian Popa este nerăbdător să înceapă aventura africană și e convins că echipa sa are toate calitățile necesare pentru a câștiga luptă după luptă: „Mai sunt șase oameni, te poți baza pe mai mulți, se pot crea prietenii, abia aștept să văd ce se va întâmpla.”

Dorian Popa

Dima Trofim se alătură tribului și își cunoaște de la început plusurile și minusurile: „Nu mi-e frică de nimic, nu am fobii… majore! Îmi este însă foarte greu să mă despart de telefon, știu, chiar e dependență, așa că o să încerc să țin post în toată această perioadă.”

Dima Trofim

Daniela Crudu are emoții legate de ce se va întâmpla în Madagascar, însă curiozitatea a fost mai mare decât orice temere: „Sunt sigură că îmi părea rău dacă nu acceptam provocarea asta! Aș fi stat acasă să mă uit la emisiune știind că am avut ocazia să merg acolo și să văd Africa!”

Daniela Crudu

Sorana Darclée Mohamad e conștientă încă de la început de paradoxul pe care îl va trăi în „Ultimul Trib”: „E o luptă pentru mâncare, pentru confort, la un moment dat este o luptă pentru un loc în care să dormi, să nu te mănânce tigrii, să nu pleci. Adică, după ce că ți-e teamă că te mănâncă tigrii și ți-e foame, te mai și lupți ca să rămâi acolo! E psihedelică treaba! Dar mie îmi plac genul asta de provocări!”

Sorana

Pentru Ionuț Iftimoaie, asul din mânecă se va afla în România, după cum povestește campionul de Local Kombat: „Atuurile mele sunt un psihic foarte puternic și familia mea, care îmi transmite multă liniște și energie! Ei mă motivează foarte tare!”

Ionut Iftimoaie

Paula Chirilă este pregătită să lupte în fiecare zi pentru ‘Teritoriu’, mâncare sau orice beneficii, însă și-a trasat încă de la început o limită: „N-aș mânca gângãnii! Să mă pui să mânânc ceva scârbos sau să pun mâna pe păianjeni – niciodată! În secunda doi îmi fac bagajele și ne vedem la aeroport!”

Paula Chirila

Obișnuit cu efortul de echipă, Sorin Brotnei este pregătit să pună umărul la succesul tribului: „Cred că pot fi un bun coechipier într-o echipă, mai ales că de mic am făcut sport de performanță și am fost într-o echipă. Și experiența cu trupa Akcent a fost tot în echipă, în timp am învățat să lăsăm din orgolii, să ne știm fiecare locul și ce avem de făcut și presupun că acesta e un lucru bine-venit în ecuația aceasta. Și sunt de treabă câteodată! Dar nu chiar tot timpul…”

Sorin Brotnei

Citește și – Andra este însărcinată? Imaginea care o dă de gol

Citește și – Cum arată Loredana Groza nemachiată și nevopsită

Sursă foto; PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!