Ce soție frumoasă are Florin Grozea ex-Hi-Q

De Adelina Duinea, pe

Invitați în platoul emisiunii Vorbește Lumea, fostul solist al trupei Hi-Q și soția lui, Ioana, au vorbit despre cum s-au acomodat izolării impuse de pandemie.

Ce soție frumoasă are Florin Grozea ex-Hi-Q

Florin și Ioana lucrează împreună. Perechea are împreună o platformă de influencer marketing. Întrebat de Adela cum este să aibă o colegă de muncă atât de frumoasă cum este Ioana, fostul solist a spus:

„Eu mă mândresc cu ea. În locul în care lucrăm, bine acum [lucrăm] mai mult de acasă, dar când mergeam la birou, lumea ne admira pentru fetele frumoase pe care le avem în echipă”.

Ce soție frumoasă are Florin Grozea ex-Hi-Q

Cuplul are împreună doi fii, Sasha (6 ani) și Raul (3 ani). Întrebați cum s-a acomodat familia lor izolării, Ioana a declarat:

„A fost destul de greu. Ușor, ușor ne intrăm așa într-un ritm. Încercăm să acceptăm [situația] pentru că nici nu avem de ales”.

Ce spun despre lucratul împreună?

„Noi suntem foarte diferiți, dar ne completăm foarte bine. Pentru mine este o bucurie să lucrăm la firmă împreună. Ioana are niște calități care mie îmi lipsesc.

Ea interacționează foarte bine cu oamenii. În echipă reușește să-i țină [pe colegi] foarte aproape. Are empatie. Cred că o mare parte din succesul nostru i se datorează ei”, a mai spus Florin.

Anul acesta, ca niciodată, perechea își cumpărase o mulțime de bilete de avion în avans. Urmau să viziteze Portugalia, Spania și Austria. Pandemia le-a dat însă planurile peste cap.

Foto: Instagram

Citește și:

Adrian Streinu-Cercel, replică la adresa lui Dan Bittman după ce s-a declarat revoltat de noile restricții

Cum se înțeleg Lidia Buble și Răzvan Simion după despărțire? Prezentatorul încă îi este manager

Mircea Radu, destăinuiri de la prima întâlnire cu Andreea Marin: „Suspinam după tine! Erai mai frumoasă în realitate”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro