Ce relație are Valentina Pelinel cu socrii săi

De Mădălina Manole pe
Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit religios la finele lunii trecute, iar dacă relația celor doi a fost una controversată și intens mediatizată, același lucru s-a întâmplat și cu relația dintre actuala și fosta soție a omului de afaceri, Alina Vidican.

Valentina Pelinel și Alina Vidican s-au aflat, cu sau fără voia lor, într-o balanță care nu și-a contenit balansul nici măcar după ce actele au fost semnate și Valentina a devenit noua doamnă Borcea. Astfel, a fost analizată în amănunt și relația cu socrii pe care o au actuala noră și fosta noră a lui Cristi Borcea. Conform reporterilor de la Wowbizz, părinții lui Cristi Borcea nu o plăceau prea mult pe Alina Vidican, situație care nu se petrece, însă, și cu actuala sa soție: „Domnul Stere și doamna Elena au fost extrem de fericiți, în special în biserică. Erau emotionați pentru că știau cât de mult o iubește fiul lor pe Valentina. În ciuda faptului că nu a apărut în public alături de ei decât o singură dată, în urmă cu un an, atunci când s-a dus să îl viziteze la închisoare pe bărbatul său, legătura dintre Valentina și socrii este una perfectă. Au o relație foarte bună și atât mama, cât și tatăl lui Cristi o adoră pe frumoasa blondă” – au transmis apropiați ai cuplului pentru sursa citată.

Cât despre relația dintre Alina Vidican și foștii socri, sursele au adăugat: „Au preferat să nu se bage în căsnicia fiului lor cu Alina, dar, în realitate, nu au agreat-o, in special tatăl afaceristului.”

Citește și – Magda Vasiliu, replică la mesajul șocant transmis de un preot după referendum

Citește și – Simona Halep a fost nominalizată pentru titlul de cea mai bună jucătoare de tenis a anului 2018

Sursă foto: Facebook

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere