Ce poreclă a primit Meghan Markle în copilărie. „Încă mi se mai spune așa!”

De Unica.ro, pe

Meghan Markle a recunoscut că mama ei încă folosește alintul din copilărie când ă se adresează, chiar dacă are 41 de ani.

Soția Prințului Harry a vorbit despre mama ei, Doria Ragland, în podcastul său Archetypes.

Dezbătând cu actrița de la Pose, Michaela J. Rodriguez, despre importanța poreclelor, ea a recunoscut că Doria încă mai folosește în cazul ei porecla primită în copilărie.

Ce poreclă a primit Meghan Markle în copilărie. "Încă mi se mai spune așa!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

Meghan a dezvăluit că nu are nicio problemă cu porecla, ci chiar îi place.

Michaela, o femeie transgender, a deschis subiectul vorbind despre felul în care unii oameni rămân cu o poreclă întreaga viață.

În copilărie, primești porecle, dar nu știi cât de mult impact au acestea asupra altor oameni. Unele persoane rămân permanent cu poreclele – a spus actrița, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi: Meghan Markle și Prințul Harry, premiați pentru că au înfruntat „rasismul” din Familia Regală

Citeşte şi: Prințul Harry și Meghan Markle ar putea avea noi probleme cu Familia Regală. Documentarul care le dă planurile peste cap

Citeşte şi: Decizia luată de Prințul Harry și Meghan Markle înainte de Crăciun: „Ar putea însemna finalul oricărei relații cu Familia Regală”

Citeşte şi: „Meghan Markle și Prințul Harry vor fi furioși”. Decizia luată de regele Charles chiar de ziua sa de naștere

Mama obișnuia să-mi spună ‘Bumper’ în copilărie și uneori îi mai scapă și îmi spune așa și astăzi. Da nu am nicio problemă pentru că, știi doar, cui nu-i place să fie alintat de mamă? – a adăugat Michaela.

Meghan a intervenit spunând “Da, exact. Și mama încă îmi spune ‘Flower’ (n.r. – floare)”

Și nu ți se pare adorabil? – a întrebat-o actrița

Ba da! Sunt o ‘floare’ de 41 de ani, e bine! – a spus zâmbind soția Prințului Harry.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice?

Porecla ducesei de Sussex a ieșit la iveală pentru prima dată pe blogul The Tog, care acum nu mai există.

A reapărut în 2019, când unchiul ei, Joseph Johnson, a împărtășit-o presei când a vorbit despre ziua în care Doria a aflat că Meghan era logodită cu Prințul Harry.

Bătrânul de 59 de ani a declarat pentru MailOnline:

Toți am fost cu adevărat, foarte uimiți. Șocați. Mai ales Doria. Era atât de entuziasmată. — Tocmai spunea ‘Floarea mea mică!’ Cum poate să fi adevărat? Ea a spus: „Floarea mea va fi o prințesă, wooh-wooh-wooh!”

La începutul acestui an, Doria și-a făcut un tatuaj floral și pe braț. Asistenta socială și-a arătat noul tatuaj la împlinirea ei de 66 de ani, în septembrie, în timp ce își plimba câinii  ]n apropierea casa ei din LA.

Doria și Meghan au relație foarte apropiată, iar Doria a avut o intervenție video în podcastul fiicei la începutul acestui an. Soția Prințului Harry  a spus că momentul spontan a făcut-o să reflecteze asupra modului în care Doria, care locuiește aproape în Los Angeles, a susținut-o de-a lungul vieții.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!