Ce pensie are Ilie Năstase: ”Suma asta este o umilință!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 28 noiembrie 2019, 16:02
Ilie Năstase a fost acuzat și criticat de-a lungul timpului că ar avea o pensie foarte mare. Fostul jucător de tenis de talie internațională și-a dorit să facă lumină în acest caz și a arătat tuturor cuponul de pensie.

Ilie Năstase, în vârstă de 73 de ani, l-a rugat pe Dan Capatos să facă public cuponul de pensie în emisiunea pe care o prezintă la Antena 1, X-tra Night Show, iar realitatea a șocat pe toată lumea: „Există oameni indignați că Ilie Năstase ia pensie mare. Nu știam de ce e supărat și m-a sunat. Și a zis ”băi Dănuțe, uite acum m-am dus să-mi iau pensia”. Ca să vadă lumea, mi-a zis să îl dau la televizor. Scrie acolo MaPN, noiembrie 2019, deci pe luna aceasta, general-maior în rezervă, câștigă 1.445 de lei.

Nu mai contează că e general, e Ilie Năstase. Se oprește lumea la Paris pe stradă să facă poză cu el. Este prețuit de statul român cu suma asta, este o umilință. Și se trezesc unii că ia prea mult, nu e tare rău țara asta? M-a rugat să fac această clarificare”, – a mărturisit Dan Capatos, la Xtra Night Show.

Ce pensie are Ilie Năstase: ”Suma asta este o umilință!”

Ilie Năstase a fost unul dintre cei mai importanți jucători de tenis ai anilor 1970,  fiind numărul unu mondial de două ori, în 1972 și 1973. Din cele 83 de titluri câștigate, numai 58 au fost înregistrate de Asociația Jucătorilor de Tenis Profesioniști (ATP).

Ilie Nastase in tinerete

În urma unui decret prezidențial din 1 decembrie 2008, Ilie Năstase a fost înaintat în gradul de general-maior (cu 2 stele), în retragere, în Ministerul Apărării.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!