Ce meserie a avut Raluca Bădulescu înainte de a ajunge celebră

De Mădălina Manole, pe
Raluca Bădulescu, cea mai excentrică apariție de la masa juriului "Bravo, ai stil!", a vorbit desprea viața sa de dinainte de a a junge celebră, și a făcut unele dezvăluiri surprinzătoare.

Raluca Bădulescu, în vârstă de 44 de ani, a făcut dezvăluiri despre stilul său vestimentar, un stil destul de controversat: „Sunt o persoană mai extrovertită, așa că acest lucru se reflectă și în modul în care mă îmbrac, în ținutele mele mentare. Pentru mine, niciodată prea mult nu e prea mult. Și „prea multul acesta trebuie să fie foarte bine studiat și în concordanță cu imaginea pe care o prezinți și cu felul tău de a fi. Altfel, orice porți poate părea forțat. Spre exemplu, sunt multe trenduri care „bântuie piața, pe care eu nu le voi aborda niciodată pentru că nu mi se potrivesc; și aici dau exemplu trendurile minimaliste, deconstruite (cămăși cu fața în spate) etc. Ceea ce port eu mi se potrivește mănușă. Nu neapărat este un brand personal, este ceea ce îmi place mie să port. Sunt acea colorată cu foarte multe accesorii”, – a declarat Raluca Bădulescu pentru revista VIVA!. 

Raluca Badulescu

Raluca Bădulescu a vorbit și despre începuturile carierei sale și mare ne-a fost mirarea să aflăm că jurata „Bravo, ai stil!” a lucrat timp de opt ani într-o corporație, într-un domeniu care nu are absolut nimic în comun nu numai cu moda, dar nici cu televiziunea: „Să știți că nu, nici pe vremea când eram corporatistă. Timp de opt ani am fost trader pentru produse petroliere, respectiv export motorină-benzină, la o companie națională. Să știi că eu am absolvit Facultatea de Litere, a fost o provocare pentru mine. Nu îmi plăcea programul, să încep la ora 8 dimineața. Și pe vremea aceea să știți că mă îmbrăcam tot altfel, deși purtam costume. Toate ținutele aveau două, trei brățări în plus, pantofi mai colorați”, – a dezvăluit Raluca Bădulescu pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!