Ce meserie a avut Pepe înainte de a fi celebru

De Unica.ro, pe
Pepe este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, însă puțini știu care a fost meseria sa inițială.

Pepe, în vârstă de 40 de ani, este căsătorit de 7 ani cu Raluca Pastramă și au împreună două fetițe minunate. Viața artistului, însă, nu a fost întotdeauna ușoară. Acesta a fost nevoit să muncească din greu pentru a-și întreține visul de a cânta. Înainte de a deveni celebru, Pepe a avut mai multe meserii: ”Am filmat pe la nunți și alte petreceri private, am fost ospătar, vânzător de haine și de cafea. Niciodată nu mi-a fost rușine”, – a declarat în urmă cu ceva timp Pepe.

Pepe și Raluca Pastramă formează un cuplu discret și plăcut publicului. Artistul a povestit în trecut cum a cunoscut-o pe soția sa: “Eram la un concert într-un restaurant pe care îl avea tatăl meu. Înainte să intru pe scenă am văzut-o. Era îmbrăcată în roşu. Am trecut-o în telefon «Raluca Scufiţa Roşie» şi mult timp a rămas aşa la mine în telefon. Cred că şi acum o am… Nu, glumesc, şi-a schimbat numărul. Acum e «Soţia». M-am uitat în ochii ei când cântam, iar ea a plecat exact când eu cântam. Ca în Cenuşăreasa. Apoi am încercat să fac rost de numărul ei de telefon.

Când am sunat-o, mi-a recunoscut vocea. Ea era cuminte. După prima întâlnire a rămas că o să fim prieteni foarte buni. A ieşit cu mine cu condiţia să îşi plătească ea cafeaua. Si i-am zis «Dacă tot o plăteşti pe a ta, plăteşte-o şi pe-a mea, ca să pot să plătesc eu data viitoare»” – a mărturisit Pepe, conform cancan.ro.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!