Ce mesaj a transmis Bianca Drăgușanu după despărțirea de Gabi Bădălău

De Unica.ro, pe
Deși se zvonea că ar avea planuri de nuntă, se pare că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis să se despartă și au confirmat deja vestea. 

Dacă Gabi Bădălău a ținut să transmită un mesaj cât se poate de elegant, Bianca a optat pentru o replică ceva mai criptată.

Gabi Bădălău: „Bianca merită ceva mult mai bun decât mine”

”Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei. 

Sunt un bărbat singur, fără nicio obligație, cu gândul doar la copiii mei și la afaceri. Atât. Am avut o relație frumoasă. Vreau să rămân doar cu amintirile bune din această relație”, a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars.

Citește și – Se împacă Oana Roman și Marius Elisei? „Se poartă fix ca acum 8 ani când ne-am cunoscut”

Citește și – Aida Parascan aduce acuze medicului care i-a supravegheat sarcina pierdută

Citește și – Bobby Păunescu ar avea o nouă iubită

Citește și – Cum arată Priscilla Presley acum, la 76 de ani

Citește și – Antonia, despre conflictul dintre Lino Golden, Mario Fresh și Alex Velea

Replica ciudată a Biancăi Drăgușanu a stârnit controverse

După mesajul lui Gabi Bădălău, toată lumea se aștepta ca și Bianca să aibă o replică similară. Însă abordarea blondei a fost cu totul altfel. Ea a transmis un mesaj aproape criptat, pe care fanii l-au putut interpreta cum au dorit.

”Învață să fii ok cu oamenii care nu știu partea ta de adevăr pentru că nu trebuie să demonstrezi nimic nimănui”, a fost mesajul Biancăi.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău erau împreună de la finalul anului 2020, dar abia în ianuarie 2021 au confirmat că formează un cuplu. „Acum viața mea este în roz, e frumoasă, e cum mi-am dorit-o și cum o merit. În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele din toate punctele de vedere. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc, sunt fericită. Există cineva în viața mea care mă face fericită. Sunt împlinită din toate punctele de vedere. Viața mea merge în direcția în care trebuia să meargă de mult. Da, mă mărit! Am spus că a treia oară o să fie cu noroc”, a declara Bianca Drăgușanu la începutul anului, în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!