Bobby Păunescu ar avea o nouă iubită

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 03 iunie 2021, 14:39

Bobby Păunescu (46 de ani) a revenit în atenția presei mondene. Afaceristul miliardar, faimos pentru relațiile cu Monica Bârlădeanu și Alice Peneacă, ar avea acum o idilă cu mezzosoprana Andreea Ilie (36 de ani), cea despre care s-a zvonit că, în trecut, a avut mai mult decât o relație profesională cu solistul trupei Holograf, Dan Bittman.

Potrivit unei persoane apropiate lui Bobby, citată de cancan.ro, relația dintre afacerist și artistă ar avea loc, în secret, de mai bine de un an. Recent, în mediul online, a apărut o imagine cu Bobby Păunescu și Andreea Ilie, care i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva între cei doi este o legătură amoroasă. Fotografia a apărut într-o sesiune de InstaStories, pe pagina de Instagram a Andreei Ilie.

Bobby Păunescu ar avea o nouă iubită

La sfârșitul anului 2020, Andreea Ilie s-a despărțit de Noriss Măgeanu, fostul soț al Corinei Dănilă, cu care a avut o relație de câteva luni.

Fostele cuceriri ale lui Bobby Păunescu

Bobby Păunescu a avut o relație de mai bine de opt ani cu actrița Monica Bârlădeanu. Cei doi au decis de comun acord să meargă pe drumuri diferite, dar au rămas prieteni.

Citeşte şi: Alice Peneacă a pozat complet goală. Cât de sexy este soția lui Bobby Păunescu

„Monica Bîrlădeanu nu a fost niciodată complet ferictă alături de Bobby Păunescu. Avea bani, dar nu era satisfăcută pe deplin… Apropiaţii ei vorbesc despre aceste lucruri, însă probabil că nimeni nu va confirma acest lucru vreodată”, spunea jurnalista Anca Bejan, în urmă cu câțiva ani, la emisiunea Click!.

După despărțirea de Monica, a urmat o altă frumoasă poveste de dragoste cu modelul Alice Peneacă. Bobby și Alice au fost căsătoriți timp de 3 ani, în perioada 2015-2018.

Foto – Instagram/Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!