Mesajul Andreei Bălan în ziua în care fiica ei, Clara, a împlinit 3 ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 martie 2022, 19:28

Andreea Bălan a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare astăzi, în ziua în care fiica ei cea mică, Clara, a împlinit 3 ani.

În urmă cu trei ani, în data de 4 martie, Andreea Bălan a adus-o pe lume pe Clara Maria, cea de-a doua fetiță pe care o are împreună cu George Burcea, fostul ei soț. La scurtă vreme după nașterea prin cezariană, artista a intrat în stop cardio-respirator. Aceasta a fost resuscitată de medici și a stat câteva ore în comă. Ulterior, a aflat că a suferit o complicație extrem de gravă, embolie amniotică.

Ce mesaj a transmis Andreea Bălan în ziua în care fiica ei, Clara, a împlinit 3 ani

Astăzi, artista spune că are două motive importante să sărbătorească: venirea pe lume a fetiței ei, dar și faptul că ea însăși a renăscut.

Azi este (poate) cea mai importantă zi din viața mea, deoarece este ziua în care am dat viață, dar și ziua în care am renăscut la viață. Au trecut 3 ani minunați de când Clara a venit pe lume și inima mea s-a oprit pentru câteva secunde.

Clărița ne-a umplut viețile cu năzdrăvăniile ei și ne-a oferit iubire, inocență, veselie și puritate. Iar eu, în acești 3 ani, m-am schimbat fundamental și am devenit cea mai bună mamă pentru ele. Sunt fericită și recunoscătoare pentru tot, a scris artista pe contul său de Instagram, acolo unde a publicat un video cu momente speciale alături de fiica sa.

Citește și: Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea a fost pronunțat. Ce au decis judecătorii

Macron, după o conversație de aproape două ore cu Putin: „Ce e mai rău abia acum urmează”

Un om de afaceri a promis recompensa de 1 milion de dolari militarilor care îl arestează pe Vladimir Putin

Ar trebui sau nu să avem bani cash în casă, în această perioadă? Sfaturi de la un consultant financiar

Ce planuri și-a amânat Andreea Bălan din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina

Andreea Bălan a mai dezvăluit că și-ar fi dorit să lanseze un videoclip în cinstea acestei zile, însă a amânat acest lucru din solidaritate cu ucrainenii, care trec prin momente dramatice din cauza războiului cu Rusia.

Azi aș fi vrut să păstrez tradiția și să sărbătoresc cu lansarea unui videoclip, așa cum am făcut-o în ultimii 2 ani pe 4 martie, dar am amânat un pic, din respect pentru momentele foarte grele prin care trece Ucraina, a mai transmis Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!