Unde au fost în vacanţă Andra şi Andreea Esca

De Diana Sorescu, pe

Vedetele Pro TV, Andreea Esca, Andra şi Cătălin Măruţă, au avut parte vara aceasta de vacanţe pe cinste, atât în ţară, cât şi peste hotare. Când vine vorba de vacanţe…

Andra şi Cătălin Măruţă sunt „recidivişti”. O recunosc chiar ei, atunci când povestesc despre vacanţa din vara aceasta din Spania, destinaţie pe care au bifat-o şi anul trecut.

„Nouă când ne place un loc, mergem iarăşi şi iarăşi, ca sa explorăm la maxim resursele lui. Aşa cum în Dubai am făcut două Revelioane la rând, tot aşa ne-am gândit să mergem şi două veri la rând în Spania, fiindcă ne-a plăcut enorm anul trecut. Şi, oricum, mai rămăseseră lucruri de văzut”, povesteşte Cătălin Măruţă, întors în ţară cu forţe proaspete şi gata să deschidă porţile unui nou sezon „Happy Hour” la Pro Tv, pe 30 august.

Răsfăţ pe yaht

„Traseul a fost stufos”, îşi continuă vedeta Pro Tv povestea, „am fost în Tenerife, la Marbella, la Barcelona, în Gibraltar”. Experienţa plimbării prin strâmtoarea Gibraltar a fost o aventură unică pe care toţi au savurat-o din plin.

„În strâmtoare am fost cu yahtul, am avut ambarcaţiunea vreo patru zile pe mâna noastră şi am profitat la maxim de ocazie. În Gibraltar am intrat inclusiv pe land-ul maimuţelor, care sunt îndrăzneţe, se apropie mult, sunt obişnuite cu turiştii, chiar daca nu-i iubesc sincer, ci doar profită de ei pentru că le lasă banane şi alte dulciuri”, povesteşte amuzat Măruţă.

Andreea Esca, între România şi Turcia

Dacă Andra şi Cătălin au ales să se relaxeze pe yaht, familia Esca-Eram a avut parte de un concediu în care cuvântul de ordine a fost „aventura”. Vacanţa lor de vară a început cu o petrecere într-un loc demn de un roman de aventuri în care au sărbătorit ziua de naştere a lui Aris care a împlinit 7 ani. „Cu această ocazie am mers cu toţii la Parc Aventura din Braşov, în cartierul Noua. Este un loc ideal atât pentru copii, cât şi pentru părinţi”.

Cu toate că aniversarea lui Aris nu a fost una clasică cu şampanie pentru copii, balonaşe şi confetti ci una palpitantă cu escaladari şi costume de camuflaj, nu a putut lipsi un element foarte important pentru o petrecere: tortul. Astfel că în bagajul de excursie, părinţii au pus pe lângă costumaţiile speciale pentru o zi de drumeţii şi tortul preferat al lui Aris pe care l-au mâncat acolo, între două escaladari şi trei tumbe.

După drumeţiile prin pădure, a venit timpul aventurilor la mare. Ca de fiecare dată în ultimii ani, Andreea Esca împreună cu familia, finii şi prietenii au ajuns în Turcia.

Acolo, copiii Andreei şi ai lui Alex, Alexia şi Aris, au avut parte de aventuri, însă de data aceasta subacvatice. Ei au făcut pentru prima dată scufundari la 7 metri şi au fost recompensaţi pentru asta cu diplome de care au fost foarte mândri. 

În Galeria Foto vezi imagini inedite din vacanţele vedetelor!
Foto: PR
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!