Cătălin Botezatu, prima declarație despre starea de sănătate, după ce a ajuns în România

De Mădălina Manole, pe
Cătălin Botezatu s-a întors din Turcia, acolo unde a trecut printr-o operație destul de dificilă pentru înlăturarea unei tumori la colon de natură canceroasă. Îndrăgitul designer a făcut prima declarație în acest sens și, fiind cuprins de emoții, nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Cătălin Botezatu, vizibil schimbat, a vorbit depre perioada grea prin care a trecut și le-a mulțumit tuturor celor care au fost alături de el. În prezent se află în perioada de recuperare, care este una destul de grea, după cum dezvăluie chiar el: “Bună, dragii mei! După o absență de 20 de zile, iată că intru din nou în contact cu voi. O fac în primul rând pentru a vă mulțumi, pentru că au fost atât de multe… mii de mesaje pe toate rețelele de socializare, încât mă simt onorat și mă simt mai iubit ca niciodată. Vă mulțumesc, începând cu prietenii mei, care s-au urcat în avioane în momentul în care au aflat de ceea ce mi se întâmplă, până la persoane care mi-au scris din toate colțurile lumii; și care au sunat neîncetat și care mi-au transmis neîncetat zeci, sute de mesaje, interesându-se de viața mea.

Sunt bine acum, sunt ok, sunt în România. Sunt într-un loc drag mie, la Mary, buna mea prietenă, aici, la pensiunea Mai – am o perioadă de recuperare, care este destul de grea, dar peste care voi trece. Și vă asigur că totul o săfie bine de acum încolo și vom ține legătura mai mult. Încă o dată: mii de mulțumiri prietenilor mei, medicilor, oamenilor de televiziune, oamenilor din televiziuni, lista este enormă. Cert este că vă iubesc foarte tare și m-am simțit atât de iubit, încât asta mi-a dat putere. Vă mulțumesc și vă iubesc.”, – a spus Cătălin Botezatu într-o filmare făcută publică pe conturile de socializare

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1) on

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!