Cătălin Botezatu, noi declarații despre starea de sănătate: „Îmi revin încet, dar sigur”

De Mădălina Manole pe
Cătălin Botezatu s-a reîntors în România după ce a fost operat de cancer la colon în Turcia. Ulterior, designerul a mers la Paris pentru niște investigații de ultimă oră, iar acum se află în perioada de refacere.

Cătălin Botezatu a trecut prin momente grele, designerul fiind nevoit inclusiv să facă o ședință de chimioterapie pentru a stopa posibila evoluție  a celulelor cancerigene și invazia în organism. Îndrăgitul creator de modă a ținut să transmită un mesaj în mediul online prin care să-și liniștească fanii și să le mulțumească tuturor pentru mesajele de încurajare:

Catalin Botezatu

„În ceea ce mă privește, îmi revin încet, dar sigur. Am făcut un nou control și în curând totul va intra în normal! Mulțumesc încă o dată celor care mi-ați scris mii de mesaje și sunt fericit că nu m-ați uitat!❤️”, – este mesajul transmis  pe rețelele de socializare de Cătălin Botezatu, care este vizibil schimbat după intervenția chirurgicală prin care a trecut.

Fanii i-au transmis mii de mesaje de încurajare lui Cătălin, însă nu au putut să nu observe transformarea lui fizică: ”Se vede clar pe fața ta ca ai suferit  si niciodată nu te-am văzut așa de emoționat”, a scris unul din admiratorii lui pe rețelele sociale.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO