Cântăreața Sophie Ellis-Bextor este însărcinată pentru a cincea oară

De Oana Savin, pe
Cântăreața britanică Sophie Ellis-Bextor este din nou însărcinată, acesta fiind al cincilea copil al artistei cu soțul său, Richard Jones, basistul trupei The Feeling.

Ellis-Bexter a făcut marele anunț în cadrul unei emisiuni a postului BBC Radio 2, unde a mers să vorbească despre viitorul ei album, „The Song Diaries”, notează Contact Music.

Cântăreața a afirmat că bebelușul ei va veni pe lume în aceeași perioadă în care este programată lansarea albumului, mai exact în toamna acestui an. Ea a explicat că nu știe dacă și de această dată va avea un băiat sau va fi fetiță.

Citește și: Aretha Franklin a murit la vârsta de 76 de ani

Sophie Ellis-Bextor, în vârstă de 39 de ani, este căsătorită cu Richard Jones, basistul trupei The Feeling, cu care mai are patru băieți: Sonny, în vârstă de 14 ani, Kit, în vârstă de zece ani, Ray Holiday, în vârstă de şase ani, şi Jesse, în vârstă de doi ani.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2002, la o săptămână după ce artista se despărțise de Andy Boyd, cu care a avut o relație timp de șase ani.

Pe 25 iunie 2005 ei s-au căsătorit, în Italia, iar primul lor copil a venit pe lume la opt luni după ce s-au cunoscut.

Citește și: Povestea de viață a Madonnei: De la ospătăriță la regina muzicii pop

Sophie Ellis-Bextor a devenit cunoscută în 2000, odată cu lansarea single-ului „If This Ain’t Love”, în colaborare cu DJ Spiller.

AU urmat piese de succes precum „Murder On The Dancefloor”, „Take Me Home” şi „Music Gets the best of me”.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!