Cântăreața Ke$ha colecționează dinți umani de la fani: „Am primit peste 1.000”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 18 noiembrie 2021, 14:16

Cântăreața americană Ke$ha (34 de ani) are o pasiune bizară. Pe numele său real Kesha Rose Sebert, ea colecționează dinți umani de la fanii ei din care, mai apoi, confecționează diverse lucruri.

Această poveste ciudată a început în urmă cu 7 ani, în 2014, când solista s-a internat la o clinică de rabilitare pentru că suferea de tulburări alimentare – anorexie și bulimie. La momentul respectiv, mama artistei a confirmat în presă că fata ei se lupta cu aceste tulburări de pe vremea când era adolescentă. Problemele legate de alimentație au început din pricina producătorului ei, Dr. Luke, și a managerului David Sonenberg, care au pus presiune pe ea să slăbească rapid și să se mențină la o greutate cât mai mică.

Citeşte şi: În sfârşit! Kesha arată (aproape) normal

Chiar dacă se afla internată, Ke$ha nu a încetat să țină legătura cu fanii ei prin intermediul rețelelor de socializare și a așa a ajuns să le ceară acestora să-i trimită dinții lor. Se pare că artista era indemantă în timpul programului de reabilitare să-și dezvolte latura creativă pentru a trece mai ușor peste probleme, iar alegerea ei a fost una cât se poate de bizară, ea hotărând să folosească dinții fanilor pentru a confecționa diverse piese vestimentare.

Citeşte şi: Shawn Mendes și Camila Cabello s-au despărțit

“Le-am cerut fanilor mei să-mi trimită dinţi de-ai lor şi am primit peste 1.000 de dinţi umani. Am făcut din ei un top-sutien, un accesoriu de purtat pe cap, cercei și un colier. Le-am purtat pe toate până când nu s-a mai ales nimic din ele”, explica Ke$ha, în urmă cu câțiva ani, potrivit publicațiilor internaționale.

Din motive sanitare și igienice, clinica unde era internată artista nu a putut accepta pachetele de la fani cu dinți reali, de teamă ca aceștia să nu devină un pericol biologic, așadar Ke$ha s-a mulțumti doar cu dinții falși trimiși de publicul ei.  

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!