Ce cadou inedit i-a făcut Kim Kardashian lui Kanye West, de ziua lui

De Andreea Catrina, pe

Atunci când un bărbat are tot ceea ce îşi doreşte, e destul de greu să îl mai poţi surprinde cu ceva. Şi totuşi, Kim Kardashian a reuşit să facă acest lucru zilele trecute, atunci când soţul ei, rapperul Kanye West, a împlinit 37 de ani.
În ciuda averii lor, estimate la aproape 200 de milioane de dolari, Kim i-a făcut cadou lui Kanye un joc Monopoly de 20 de dolari.
Se pare că jocul, o nouă versiune a celebrului Monopoly, le permite jucătorilor să-şi personalizeze proprietăţile şi banii, fiind astfel un pic mai interesant decât varianta clasică. Iar Kim nu a stat pe gânduri şi a profitat de ocazie, incluzând în pachet două proprietăţi cu valoare sentimentală pentru ei – Palatul Versailles, acolo unde au cinat alături de invitaţii de la nuntă, şi Fortul Belvedere din Italia, unde s-a desfăşurat ceremonia.

Pe lângă Monopoly, de ziua lui Kanye, Kim a postat pe Instagram şi o fotografie alb-negru, cu ei doi sărutându-se, alături de un mesaj de dragoste: „La mulţi ani soţului meu şi celui mai bun prieten al meu, din întreaga lume! Mi-ai schimbat viaţa în mai multe feluri decât crezi!”

Ce cadou inedit i-a făcut Kim Kardashian lui Kanye West, de ziua lui
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!