Cabral și Andreea Ibacka au confirmat sexul celui de-al doilea copil

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 20 octombrie 2021, 10:08

Cabral (43 de ani) și Andreea (35 de ani) Ibacka vor deveni părinți din nou în toamna anului acesta. Perechea mai are o fetiță, Namiko, în vârstă de 2 ani. Din primul mariaj cu modelul și prezentatoarea TV Luana Mitran (54 de ani), moderatorul emisiunii Ce spun românii mai are o fiică, Inoke, în vârstă de 18 ani.

Cabral și Andreea Ibacka au confirmat sexul celui de-al doilea copil

Actrița și prezentatorul TV și-au tachinat recent urmăritorii din mediul online postând mai multe videoclipuri în care, deși părea că vor dezvălui sexul celui de-al doilea copil al lor, filmarea se încheia brusc, lăsând fanii dezamăgiți. În cele din urmă, perechea a confirmat că va avea un băiețel.

Cabral și Andreea Ibacka au confirmat sexul celui de-al doilea copil

Andreea și Cabral au aniversat 10 ani de mariaj pe 1 iunie 2021. Deși sunt împreună de mai bine de un deceniu, perechea a întâmpinat și dificultăți pe parcursul trecerii acestor ani. Cuplul s-a cunoscut în anul 2008, pe platourile de filmare ale telenovelei Inimă de țigan.

„Cabral s-a îndrăgostit ca un adolescent și era fermecat de ea. Nu mai avea ochi pentru altcineva”, povesteau surse din preajma cuplului la scurt timp după începutul relației lor. La Antena Stars, vara aceasta, Andreea declara în glumă:

„Mi-a mâncat tinerețile. M-a cunoscut de mică, da. (…) Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi, de cele mai multe ori, facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor.

Dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul cu celălalt”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!