Bradley Cooper şi Irina Shayk s-au despărțit. Cei doi vor trebui să împartă custodia fiicei lor

De Unica.ro pe
După o relație de patru ani, Bradley Cooper şi Irina Shayk s-au despărțit. Cei doi aveau probleme de ceva vreme, dar de dragul fiicei lor au încercat să stea împreună. 

Toate eforturile de a-și salva relația au fost în zadar pentru actorul Bradley Cooper (44) și supermodelul Irina Shayk (33). Ei s-au despărțit în mod amiabil după patru ani de iubire. Acum încearcă să găsească o soluție pentru a împărți custodia fiicei lor în vârstă de 2 ani, Lea De Seine, potrivit Libertatea.

Zvonurile privind neînțelegerile dintre cei doi au apărut de ceva vreme în presa internațională, iar zilele trecute Irina a fost surprinsă părăsind domiciliul actorului din Los Angeles, cu tot cu bagaje.

„Lucrurile s-au răcit semnificativ între Bradley şi Irina. Nu se înţeleg bine de câteva luni şi Irina a decis că ar fi mai bine să se mute în propriul apartament” a declarat o sursă pentru The Sun.

Apropiați ai cuplului au dezvăluit că singurul lucru care îi mai ținea împreună era dorința de a-i oferi fiicei lor o copilărie fericită, alături de ambii părinți.

„Au investit foarte mult și le este greu să se îndepărteze de tot. Încearcă diferite aranjamente pentru a-și găsi calea. Își iubesc foarte mult fetița iar acest lucru nu se va shimba”, a afirmat o altă sursă pentru publicațiile din afara țării.

La destrămarea relației lor ar fi contribuit și legătura pe care Cooper o are cu colega lui de scenă din „A Star Is Born/ S-a născut o stea”, Lady Gaga. Suspiciunile privind adevărata natură a relației dintre cei doi a pornit de la scena romantică pe care au oferit-o la ediția Premiilor Oscar de anul acesta.

Înainte de relația cu mama fetiței lui, Bradley Cooper a fost căsătorit cu Jennifer Esposito timp de un an, dar cei doi au divorțat în 2007. Și Irina Shayk a avut o relație serioasă cu celebrul jucător de fotbal brazilian, Cristiano Ronaldo, de care s-a despărțit în 2015.

Vezi mai multe fotografii cu Bradley Cooper și Irina Shayk în GALERIA FOTO.

Sursă foto: Northfoto.com, Hepta.ro

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO