Brad Pitt va filma în România

De Erika Chivu, pe

Brad Pitt urmează să vină în România în următoarele luni pentru a filma la o peliculă despre voievodul român Vlad Ţepeş. Filmările vor avea loc la Curtea de Argeş.
Casa de producţie responsabilă de succesul seriei Twilight se pregăteşte să realizeze un alt film cu vampiri, personajul principal fiind de această dată Vlad Ţepeş.

Brad Pitt va fi Vlad Ţepeş

Se pare că voievodul român va fi interpretat de un personaj la fel de celebru, actorul Brad Pitt, şi mai mult decât atât filmarile ar putea să aibă loc şi în România dacă americanilor le convin condiţiile.

Deocamdată, reprezentanţii casei de producţie au făcut o predocumentare în ţara noastră şi s-au interesat în legătură cu condiţiile de filmare. Ei au sunat la muzeul din Curtea de Argeş, interesaţi de tariful filmărilor la obiectivele muzeului. Se pare locul vizat este cetatea Poienari, construită chiar de Vlad Tepeş în secolul XV.

Dacă americanii iau o decizie în favoarea ţării noastre, un contract ar urma să fie semnat abia la începutul anului viitor, conform celor declarate de reprezentanţii muzeului Curtea de Argeş.

Brad Pitt se pregăteşte deja pentru rol?

Totuşi, prinţesa Lia, prezentă la vernisajul unei expoziţii despre Vlad Tepeş, a declarat în exclusivitate pentru Libertatea că Brad Pitt va veni în România la toamnă. Prinţesa care are o prietenă în staff-ul actorului a spus că filmul va fi despre voievodul Vlad Tepeş şi nu despre Dracula.

Probabil că Brad Pitt se pregăteşte încă de pe acum pentru rolul lui Vlad Ţepeş. Aşa s-ar explica de ce în ultimul timp a fost surprins de paparazzi cu un look neglijent, care include o barba lunga şi încărunţita. Întrebată despre noul aspect al soţului ei, Angelina Jolie a declarat intr-un interviu acordat revistei Vanity Fair că îl place pe Brad oricum ar arăta însă nu a menţionat ce este cu barba actorului.

Nu se ştie încă dacă Brad Pitt va veni în România singur sau împreună cu Angelina Jolie.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!