„Boy Toy”, noul single Cătălina Toma

De Diana Sorescu pe

Cândva „Regina R&B” din România, Cătălina Toma revine pe piaţa muzicală, exact aşa cum a promis. „Boy Toy” se numeşte noul single şi va fi inclus pe cel de-al treilea album…
… al cântăreţei.

Cu un sound nou, occidental, Cătălina Toma se întoarce la fanii ei, ce o aşteaptă de ani buni. „Boy Toy” este o piesă puternică, compusă de artistă şi înregistrată în studioul propriu, cu ajutorului lui Jake, colaboratorul ei.

Cătălina a lansat melodia acum cinci zile pe site-ul internaţional ReverbNation, iar reacţia utilizatorilor a fost uimitoare: „Boy Toy” a strâns peste 15.000 de ascultători şi 7000 de persoane ce apreciază piesa!

Succesul este justificat având în vedere calitatea sunetului, ritmul antrenant şi vocea incredibilă a Cătălinei!

Reîntoarcerea Cătălinei

Cătălina Toma a fost mereu un personaj atipic în sfera muzicală românească. Cu un look inedit, păr tuns periuţă şi un glas de milioane, artista şi-a început cariera alături de nume grele din hip hop-ul românesc.

Colabărările cu cei de la BUG Mafia şi Don Baxter au propulsat-o pe culmile succesului, iar albumul său solo s-a vândut ca pâinea caldă.

A urmat o perioadă în care Cătălina s-a retras din lumina reflectoarelor, dar iat-o acum, după 10 ani, mai hotărâtă ca niciodată să ia cu asalt topurile muzicale.

Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro