Botezatu, nevoit sã îşi amâne încã un an vacanţa

De pe

Celebrul designer Cãtãlin Botezatu are parte de o nouã varã fierbinte. Pe lângã numeroasele prezentãri de modã, Botezatu este foarte prins cu filmãrile pentru cel de-al treilea sezon Next Top Model, în unele dintre cele mai frumoase locaţii exotice din lume. Şi pentru cã este foarte implicat în tot ceea ce face, designerul a trebuit sã îşi amâne pentru încã un an vacanţa.
Dupã douã sezoane de succes, Next Top Model by Cãtãlin Botezatu revine în aceastã toamnã cu un nou sezon inedit.
Din cele peste 20.000 de aspirante la o carierã de vis în modelling care s-au prezentat la castingul Next Top Model, doar 16 au îndeplinit criteriile riguroase impuse de celebrul designer şi au pornit alãturi de acesta în aventura vieţii lor.
Şi în acest an, echipa Next Top Model a ales unele dintre cele mai frumoase destinaţii exotice din lume, astfel cã în aceastã perioadã Cãtãlin Botezatu are un program extrem de încãrcat.
Şi pentru cã se implicã foarte mult în tot ce înseamnã aceastã emisiune, de la alegera locaţiilor şi pânã la cele mai mici detalii ale shooting-urilor sau chiar în dieta fetelor, designerul a trebuit sã îşi amâne pentru încã un an binemeritata vacanţã.
În curând telespectatorii se vor putea bucura de imagini spectaculoase, shooting-uri inedite şi prezentãri de modã în cele mai exuberante locuri din lume, într-un nou sezon Next Top Model by Cãtãlin Botezatu, la Antena 1.
Foto: PR

Indiciul de astăzi, 14 august este RELATIE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro