Barbara Bush, fiica lui George W. Bush, s-a căsătorit în secret

De Ioana Tătaru pe
Barbara Pierce Bush, fiica fostului preşedinte american George W. Bush, s-a căsătorit în secret cu actorul şi scenaristul american Craig Coyne, la sfârşitul săptămânii trecute, informează presa internaţională.

Preşedintele George W. Bush a postat pe pagina lui de Instagram o poză de la nunta fiicei sale, imagine care a strâns în câteva ore aproximativ 200.000 de aprecieri.

„Barbara este numită pentru o femeie unică și puternică – și pe bună dreptate, pentru că este unică și puternică. @laurawbush și cu mine suntem atât de mândri de fiica noastră plină de compasiune, îndrăzneală, feroce, bună, inteligentă, iubitoare. Și suntem încântați să-i întâmpinăm pe Craig Coyne familiei noastre.”, a scris George Bush la poza cu fiica sa. 

La nunta Barbarei Bush cu actorul Craig Coyne au participat aproximativ 20 de persoane

Nunta a avut loc într-un cadru restrâns, duminică, în oraşul Kennebunkport. La eveniment au participat aproximativ 20 de persoane, printre care părinţii miresei, Laura şi George W. Bush – care a fost preşedinte al SUA din 2001 până în 2009, sora ei geamănă, Jenna, şi soţul acesteia, Henry Hager, alături de copiii lor, Mila şi Poppy.

Barbara Bush nu a făcut publică relaţia cu Craig Coyne

Barbara Bush, în vârstă de 36 de ani, nu a făcut publică relaţia cu Craig Coyne. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu un an, prin intermediul unor prieteni şi s-au logodit în vara acestui an.

Citeşte şi: Scrisoare emoţionantă a surorilor Bush către surorilor Obama

Roxana Ciuhulescu s-a căsătorit în weekend. Ce rochie de mireasă a ales

Sursă foto: Hepta.ro, Instagram

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere