Vedete din România şi din străinătate care seamănă

De Diana Sorescu, pe

Materialul următor nu este despre vedete din România ce seamănă fizic cu celebrităţile din străinătate, ci este pur şi simplu o trecere în revistă a asemănărilor…
…dintre vieţile divele noastre şi a celor de peste Ocean.

Andreea Marin-Bănică şi Angelina Jolie

Amândouă sunt femei frumoase, independente, apar pe copertele revistelor glossy, au o carieră solidă în media, sunt  iubite de fani şi urmărite pas cu pas de paparazzi. Şi Andreea, şi Angelina adoră copilaşii, sunt implicate în proiecte umanitare şi au fost numite ambasadoare ale Bunăvoinţei pentru UNICEF.

Andreea Marin (36 ani) este mămica adoptivă, la distanţă, ce-i drept, a unei fetiţe de 9 ani din Niger, iar Angelina Jolie (35 ani) are o familie numeroasă, formată din şase copii: trei biologici şi trei înfiaţi.

Ambele au ca parteneri de viaţă bărbaţi râvniţi, tot celebrităţi: Ştefan Bănică respectiv Brad Pitt.

Vedete din România şi din străinătate care seamănă

Loredana şi Madonna

De multe ori am auzit vorbindu-se în presă de Loredana ca de o „Madonna a României”, asociere flatantă de altfel pentru diva noastră. Asemănarea constă în faptul că ambele sunt artiste de top, cu voci minunate şi prezenţă scenică de excepţie.

În mulţi ani de carieră ele au reuşit să se reinventeze de fiecare dată, să evite un superfluu de imagine ce părea uneori inevitabil, au încântat publicul cu piese de cinci stele şi videoclipuri pe măsură ce au rămas hituri şi peste ani. De Loredana (40 ani) şi de Madonna (52 ani) nu te saturi niciodată!

Ah, să nu uit: ambele au lansat cărţi cu tentă sexuală! „Sex” a apărut în 1992, poartă semnătura Madonnei şi a venit ca un supliment de cuvinte şi fotografii al celui de-al cincilea său album, „Erotica”, iar Loredana se poate lăuda cu „Sexting” o carte-jurnal cu remarci haioase, acide, despre lucruri şi subiecte considerate de unii tabu.

Vedete din România şi din străinătate care seamănă

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5 6

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!