Vedete din România şi din străinătate care seamănă

De Diana Sorescu, pe

Andreea Antonescu şi Jessica Simpson

Blonde sau brunete (amândouă au „tranzitat” ambele nuanţe de păr), cu videoclipuri de promovat sau nu, fetele se menţin încă în atenţia publicului.

Atât Andreea (28 ani) cât şi Jessica (30 ani) au debutat pe scenă de micuţe şi au cunoscut la un moment dat un succes răsunător, după care a urmat o perioadă de declin.

Au înnebunit suflarea masculină cu pictoriale incendiare în reviste de profil, fiind numite unele dintre cele mai sexy artiste (fiecare la ea în ţară!)

Acum ambele sunt într-un con de umbră, nu au mai înregistrat nimic nou, singurele ştiri pe care le mai auzim fiind despre vacanţele lor ori picanterii din viaţa personală.

Atât Andreea cât şi Jessica sunt pasionate de flori şi arta feng-shui.

Vedete din România şi din străinătate care seamănă

Giulia Anghelescu şi Nicole Scherzinger

Pe lângă faptul că seamănă şi fizic (iar Nicole a fost declarată cea mai sexy femeie din lume!), Giulia (26 ani), actuala membră a trupei DJ Project şiNicole (32 ani), fostă componentă Pussycat Dolls, au ceva lucruri în comun.

Ambele şi-au început cariera în trupe de fete, iar acum le este mult mai bine solo, sunt atât cântăreţe cât şi dansatoare deosebite şi se pot mândri cu titlurile „Dansez pentru tine”, respectiv „Dancing with the stars”.

Vedete din România şi din străinătate care seamănă

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5 6

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!