„Arlechino” a renunțat la TV de 5 ani. Cum l-a convins Ruxandra Ion pe Mihai Gruia Sandu să joace în serialul „Sacrificiul”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 07 octombrie 2019, 11:53
Mihai Gruia Sandu, „Arlechino”, după personajul interpretat într-o emisiune pentru copii difuzată la TVR în anii ʼ90, joacă în prezent în serialul "Sacrificiul", difuzat la Antena 1. Actorul apare pe micul ecran, deși în realitate, acesta a renunțat la televizor de cinci ani.

Mihai Gruia Sandu, în vârstă de 62 de ani, nu se mai uită la televizor de cinci ani pentru că a ajuns la concluzia că este toxic: „De vreo 5 ani am renunțat să și am televizor. Dacă vreau să văd un anumit film sau ceva anume, le accesez pe computer, pentru că există un tip de agresivitate care îmi tulbură existența, nu vreau să mă contamineze chestia asta. Te uiți la televizor să vezi două știri și te fură și mai vezi două ore și alte prostii, nu, mai bine nu! Dacă vrei ceva anume, accesezi pe computer, acum se poate orice, vezi exact ceea ce vrei să vezi și gata, e suficient”, – a explicat actorul pentru Libertatea.

Mihai Gruia Sandu se va uita totuși la serialul „Sacrificiul” pe calculator: „O să mă uit, nu pentru că mi-ar fi dor de mine, ci pentru că vreau să văd exact cum a decurs întregul proces, pentru că știu ce anume s-a filmat, vreau să văd ce anume și cum au montat. Mă uit strict din interes profesional”.

miha gruia sandu - arlechino - sacrificiul 1

Mihai Gruia Sandu a mărturisit că a acceptat propunerea Ruxandrei Ion de a juca în serialul „Sacrificiul” grație distribuției de excepție: „În momentul în care Ruxandra Ion m-a curtat, ca să zic așa, argumentul principal a fost distribuția, pentru că mulți sunt prietenii mei de foarte multă vreme. Pentru mine e foarte important cât de bine ne simțim lucrând împreună și construind chestii, pentru mine e uneori mai important decât onorariul, decât multe alte lucruri, echipa contează în primul rând”, – a mai spus „Arlechino” pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!