Angelina Jolie, în vizită la un spital cu copii răniți în războiul din Ucraina. Ce mesaj a transmis actrița

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 01 aprilie 2022, 14:05

Angelina Jolie a făcut recent o vizită într-un spital unde sunt copii care au fost răniți în războiul din Ucraina. Fosta soție a lui Brad Pitt s-a deplasat la unitatea medicală Bambină Gesù din Roma, Italia, pentru a-i vizita pe copiii răniți în conflictul militar care are loc pe tărâmul ucrainean.

Actrița a stat de vorbă cu medicii și asistenții și a fost profund impresionată de cazurile micuților trecuți prin ororile războiului. Vizita vedetei a avut loc în ziua în care ONU a anuțat că peste 4 milioane de ucraineni au fugit din țară lor natală, de la invazia rușilor, din data de 24 februarie. Aceasta este cea mai mare criză umanitară de la cel De-al Doilea Război Mondial. ONU a mai confirmat și că 6,5 milioane de persoane sunt strămutate în interiorul Ucrainei.

Citeşte şi: Elena Matei, model internațional, trage un semnal de alarmă împotriva războiului din Ucraina

Mă rog pentru sfârșitul războiului. Este singurul mod de a opri suferința și fuga din zonele de conflict. Este îngrozitor să vezi cum copiii plătesc prețul în vieți pierdute, sănătate afectată și traume – a transmis Angelina Jolie, în timpul vizitei.

Citeşte şi: Cum îi ajută Nicolai Tand pe refugiații din Ucraina. „Dar din dar se face Rai!”

Potrivit UNICEF, peste jumătate dintre copiii din Ucraina au fudit din țară dincauza consecințelor devastatoare ale războiului asupra vieților lor. Aproximativ 2 milioane de copii au fugit din Ucraina, iar cel puțin 2,5 milioane se află încă în țară, în mijlocul războiului.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!