Cum îi ajută Nicolai Tand pe refugiații din Ucraina. „Dar din dar se face Rai!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 martie 2022, 12:28

De la începutul războiului din Ucraina, vedetele din showbizul românesc s-au implicat cum au putut pentru a le sări în ajutor refugiaților care fug din calea războiului și vin în România.

Chef Nicolai Tand s-a alăturat celor care întind o mână de ajutor ucrainenilor plecați din țara lor natală care acum este bombardată de ruși.

Nicolai Tand este bucătarul matinal prezent zi de zi în “Neața cu Răzvan șii Dani”, iar în această perioadă este și concurent în show-ul “Dancing on Ice – Vis în doi”, de la Antena 1. Chiar dacă antrenamentele pentru show-ul de patinaj sunt foarte solicitante, Tand și-a găsit timp pentru a face ceva și pentru cei care au acum nevoie de susținerea și ajutorul nostru.

Cum îi ajută Nicolai Tand pe refugiații din Ucraina. „Dar din dar se face Rai!”

Citeşte şi: Cristina Spătar, despre actuala soție a fostului ei soț: „Și-a clădit o imagine pe numele meu”

Citeşte şi: Secretele Mirelei Vaida pentru un ten impecabil

Citeşte şi: De ce și-a făcut Iulia Albu intervenții estetice la nivelul scalpului

Citeşte şi: Alain Delon vrea să fie eutanasiat: „Mi se pare logic și natural!”

Nicolai Tand face parte din Asociația Șansa Ta și zilele trecute s-a dus în Gara de Nord cu pachete cu mâncare pentru refugiați.

Sunt genul de om care atunci când poate face un bine, cât de mic, îl face cu tot dragul! Am fost ajutat de multe ori de-a lungul vieții și mă bucur când îi pot ajuta și eu pe alții. Sunt parte din Asociația Șansa Ta de multă vreme, admir tare mult implicarea și eforturile lui Gabi Ciobotaru și încerc să le susțin atât cât pot.

Ieri, imediat după antrenamente, am pus repede vesta de Voluntar și am dat o fugă cu ceva de mâncare în Gara de Nord. Dacă puteți ajuta, să o faceți. Nu uitați, dar din dar se face Rai! – a transmis Nicolai Tand într-o postare pe pagina sa de Instagram.

Postarea lui Tand a strâns peste 1.100 de aprecieri din partea internauților, iar gestul său a fost aplaudat și felicitat de foarte multe persoane.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!