Elena Matei, model internațional, trage un semnal de alarmă împotriva războiului din Ucraina

De Unica.ro, pe

Elena Matei sau Mateia, solista originară din Moldova cu o carieră importantă de model internațional, mai ales în SUA, este fana celebrei trupei The Cranberries și a înregistrat recent un cover după piesa „Zombie”, încercând astfel să tragă un semnal de alarmă împotriva războiului din Ucraina.

Street style la Paris Fashion Week

Fermecătoarea Mateia, care în viața de toate zilele este un model foarte cunoscut peste hotare, a revenit în atenția iubitorilor de muzică. Din solidaritate cu poporul ucrainian solista a înregistrat un nou cover. Și nu este unul oarecare, ci o variantă pentru melodia „Zombie” a celor din trupa The Cranberries.

Ioana Ginghină, pe podium într-o rochie transparentă

Într-o perioadă nesigură, când în Ucraina, la doi pași de familia ei din Moldova, au loc războaie, Mateia a revenit cu o surpriză muzicală. Solistei moldovence aflată în SUA unde lucrează ca model i-a venit ideea de a realiza un cover după piesa „Zombie” interpretată de trupa The Cranberries. „Melodia aceasta a fost dintotdeauna aproape de sufletul meu, pentru că transmite un mesaj puternic emoțional. Am înregistrat-o în Los Angeles în urmă cu ceva timp, însă am simțit că acum este momentul potrivit ca oamenii să o redescopere, dar de această dată în varianta mea. Fiind vorba despre un cover și nu despre un videoclip complex al unei piese proprii, filmarea a durat doar două ore. Am vrut ceva simplu, pentru că mi-am dorit ca mesajul puternic să capteze toată atenția. Locuiesc deja de ceva timp în Statele Unite, așa că am început să lucrez de curând cu o super echipă din Los Angeles”, spune ea.

Elena Matei, model internațional, trage un semnal de alarmă împotriva războiului din Ucraina

Solist, fană a trupei irlandeze, adaugă: „Îmi place trupa The Cranberries foarte mult, iar piesa Zombie este un tribut adus de mine regretatei soliste Dolores O’Riordan. Mă simt foarte tristă pentru ceea ce se întâmplă în această perioadă în Ucraina. Nu credeam că voi vedea așa ceva în ziua de azi. E o perioadă dificilă pentru noi toți! După doi ani de pandemie trebuie să ne unim, nu să facem război. Lucrez la un album care este încă în lucru și colaborez cu mai multe persoane din România și din USA„.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!