Angelina şi Brad Pitt vor să adopte un copil român

De Diana Sorescu, pe

Angelina Jolie şi Brad Pitt intenţionează să îşi mărească familia cu încă un copil, aşa că sunt decişi să adopte încă un micuţ chiar de la noi din ţară.
O veste cel puţin uimitoare a apărut astăzi în presă: Angelina Jolie şi Brad Pitt vor să înfieze încă un bebeluş din orfelinatele lumii, iar cuplul s-a oprit asupra celor din România.

Influenţată şi de Ronald Federici, consilierul său personal în materie de adopţii care este şi el tatăl a doi copii români înfiaţi, Angelina a decis să viziteze ţara noastră şi să îşi întregească familia pestriţă cu încă un micuţ.

Singura piedică ce stă în calea acestui demers este legea din România ce vizează adopţiile internaţionale, o situaţie complicată pe care cuplul speră să o rezolve cu succes.

Angelina, Brad Pitt şi familia numeroasă

Brangelina este cel mai mediatizat, adorat şi vânat cuplu celebru. Relaţia lor a fost întotdeauna inedită, iar modul în care aleg să îşi trăiască viaţa stârneşte comentarii şi admiraţie deopotrivă.

Cei mai frumoşi actori de la Hollywood au o familie minunată, iar dragostea
pentru copii i-a sudat ca şi cuplu. Angelina şi Brad sunt părinţii a şase pitici, trei biologici şi trei adoptaţi: Maddox Chivan înfiat la şapte luni din Cambodgia,  Zahara Marley adoptată la şase luni din Etiopia şi Pax Thien, un băieţel din Vietnam pe care cei doi l-au înfiat când avea trei ani.

Shiloh Nouvele, Vivienne Marcheline şi Knox Leon sunt copiii biologici ai cuplului, însă Angelina şi Brad nu fac diferenţe între puştii lor şi îi iubesc pe toţi la fel, iar acum îşi doresc încă unul, se pare român.

Vedete din România care au adoptat copii

Nu vorbim de un trend, ci de alegerile pe care unele vedete din România le-au făcut: au decis să adopte copilaşi abandonaţi pe care acum îi cresc cu dragoste şi grijă, necondiţionat.

Printre celebrităţile de la noi care înfiat micuţi se numără: Teo Trandafir, Oana Sârbu, Luminiţa Anghel, Elena Cârstea, Anca Boagiu, Marius Lăcătuş, Florin Prunea.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro