Andreea Marin a lansat o nouă colecţie „Violet”

De Cristina Popa, pe

În ciuda vremii urâte, fosta Zână a sărbătorit 1 iunie alături de sute de copii, părinţi şi bunici în incinta unui hypermarket din capitală, cărora le-a oferit premii şi cadouri…
… diverse: cărţi de poveşti, dulciuri şi hăinuţe, evident din colecţia „Violet by Andreea Marin Bănică”.

Mai mult, pe lângă micile atenţii, autografe, fotografii cu vedeta sau reduceri de 20%  pentru achiziţionarea a cel puţin unui produs marca „Violet”, cei prezenţi la eveniment au putut vedea în avanpremieră si noua colecţie de vară pentru cei mici: „Fructe vesele şi vitamine”.

Punctul de plecare al noii colecţii numită «Fructe vesele şi vitamine» a fost, de fapt, momentul primelor desene colorate ale fiicei mele, am pornit de la schiţele naive ale fructelor ei preferate.

Încercam să o învăţăm să se hrănească sănătos şi prima lecţie pe care a invăţat-o a fost cea despre vitamine, unde le găseşti, de ce sunt bune când îţi doreşti «să creşti mare-mare», cum trebuie consumate fructele şi legumele şi aşa mai departe.

Mi-a venit ideea gândindu-mă că, de fapt, hăinuţele «Violet» au crescut odată cu Violeta mea şi îmi place să ştiu că poartă amprenta fetiţei mele, de data aceasta prin desenele ei naive care au folosit drept model pentru design.

Bunica ei, mama lui Ştefan, a conturat desenele pentru a fi într-o formă bună de transformat în printuri şi iată că a ieşit o treabă de echipă, în familie, în care am pus suflet şi ne dorim să simtă fiorul nostru şi piticii care vor purta hăinuţele «Violet»”, a precizat vedeta în pagina blogului personal.

De la evenimentul Andreeai Marin Bănică dedicat celor mici nu au lipsit nici alţi parinţii vedetă: Virgil Ianţu, Vlad Enachescu şi Alice Nastase.
 
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!