Andreea Marin Bănică e şi inventator

De Cristina Popa, pe

În ciuda norului de cenuşă care a paralizat traficul aerian, Andreea Marin Bănică a reuşit să ajungă la Târgul de Invenţii de la Geneva unde, prin inovaţia „Violet” pentru bebeluşi…
… reprezintă cu mândrie România.

„A fost o aventură să ajung din Bucureşti la Geneva ieri, jumătate de drum, până la Roma, am avut noroc să prind o cursă cu avionul, alta decât cea programată iniţial, dar mai departe m-am urcat, ca pe vremea liceului, în fugă în tren fără bilet, cu alte cuvinte «cu naşu’», cu bagajele alergând şi ele după mine…

Aşa că am riscat de două ori, întâi pe ruta Roma – Milano, apoi cu un alt tren din Milano până la Geneva, cumpărând tichetul de călătorie direct din tren, şi am observat cât de mulţi oameni erau în aceeaşi situaţie”, a declarat  Andreea.

„Important este că în această dimineaţă am avut bucuria să văd inovaţia «Violet» expusă într-un loc în care nu m-aş fi gândit niciodată că voi ajunge mai ales în calitate de inventator.

Spun asta pentru că nu aş fi ajuns niciodată să cunosc o experienţă creativă şi interesantă ca aceasta, dacă nu aş fi fost inspirată de o nevoie reală a fetiţei mele, care s-a dovedit a fi foarte utilă pentru mulţi alţi bebeluşi şi le face viaţă mai uşoară şi părinţilor lor”, a mai mai precizat fosta Zână.  

Un body extensibil destinat copiilor până la 2 ani, „Violet” reprezintă o noutate dat fiind faptul că poate fi utilizat pe parcursul creşterii bebeluşului, creştere care în mod normal impune o schimbare automată şi permanentă a garderobei.

Deja comercializat în magazinele din România, utilitatea articolului de îmbrăcăminte propus de Andreea pare să fie apreciată şi peste graniţele ţării.

„Standul nostru, singurul dedicat copiilor printre cele 46 de invenţii care reprezintă România, a fost deja vizitat de către coloana oficială şi de reprezentanţi ai firmelor de profil din străinătate care au remarcat imediat utilitatea inovaţiei la scară largă, cu unii dintre ei voi intra deja în negocieri.”

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro