Andreea Berecleanu pleacă de la Antena 1

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 20 februarie 2020, 18:43
Andreea Berecleanu a anunțat că pleacă de la Antena 1, fără a dezvălui, însă motivul pentru care a luat această decizie. Îndrăgita prezentatoare a petrecut 17 ani la acest post de televiziune.

Am stat 17 ani in Antena 1 pentru ca nu am fost constransa in vreun fel. Astazi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situatii impuse. Sunt prezentator de stiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atat de colegii de breasla cat si de catre public tocmai pentru ca nu am dezamagit, sunt un om corect si onest. Pot sa dau si amanunte despre alegerea mea de a pleca dar cred ca viata trebuie sa-si urmeze cursul, la fel si profesia mea”, a scris Andreea pe Instagram.

Voi fi alaturi milioanelor de oameni cu dragoste si respect mereu, sub diferite forme, si va multumesc pentru toti acesti ani. Multi dintre voi, asa cum mi-ati spus oficial pe retelele mele de Social Media sau in studiile de piata, dar si pe strada, fata in fata, ma considerati un prieten al familiei dv si un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erati telespectatori ai Antena 1, ati ales Observatorul de dragul meu. Aceasta incredere inseamna enorm pentru mine”, a mai spus ea.

Asa cum nu ma dezic de principiile mele, nu ma voi dezice nici de voi! Ne vom intalni, cu siguranta! Cu dragoste, a voastra, Andreea”, a încheiat Andreea Berecleanu postarea.

La pupitrul Observatorului va veni, în locul Andreei Berecleanu, prezentatoarea Alessandra Stoicescu, care a fost în concediu de maternitate.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!