Andreea Bănică nu va mai dansa pe scenă. Care este motivul deciziei radicale

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 04 iunie 2018, 11:55
Andreea Bănică se confruntă de ceva vreme cu niște probleme de sănătate care o împiedică să-și desfășoare în mod normal activitățile. Îndrăgita artistă a dezvăluit pentru Libertatea care este cauza și cum se va schimba viața sa de acum înainte, cel puțin pentru o bună perioadă de timp.

Andreea Bănică a acuzat în ultimul timp dureri puternice de spate și a mers la medic pentru a face un RMN. Cu toate că nu este cazul unei operații, se pare că artista va trebui să-și schimbe stilul de viață: “Nu fac de 2 ani sport pentru că în timpul sarcinii m-am simțit foarte rău de la început. Simțeam că mă sufoc mai mereu, nu puteam să merg la sală și cu mâncarea mi s-a schimbat un pic regimul de viață, pentru că nu mai puteam să mănânc decât carbohidrați. Acum am o problemă de sănătate cu lombarul, de 3 luni de zile tot încerc să îi dau de cap. Nu e nimic de operat, dar sunt probleme, sunt dureri, fac fizioterapie” – a declarat Andreea Bănică pentru sursa citată.

Totodată, Andreea Bănică a fost nevoită să-și schimbe și coregrafia din timpul concertelor, unele mișcări fiind imposibil să le mai realizeze: “Dansez mult mai puțin și anumite mișcări nu le mai fac. Important este că sunt acolo și îmi fac treaba, până la urmă eu sunt cântăreață, nu sunt dansatoare!”Andreea Banica si copiii

Totodată, Andreea Bănică a specificat și care este cauza care a condus la apariția durerilor de spate: “Cred că totul a pornit de la legănat, de la cel mic, pentru că nu am făcut cum trebuie mișcarea. M-am întors doar din mijloc, din bazin și am făcut foarte rău. Probabil s-au tasat acolo niște vertebre. Nu pot să fac sport, o să fac probabil doar de recuperare când o să mi se dea voie, când medicul o să considere necesar și când nu o să mai am dureri.”

Citește și – Elena Băsescu a născut cel de-al treilea copil

Citește și – Carmen Harra, despre momentul în care s-a aflat în moarte clinică. Ce a văzut și cum i s-a schimbat viața după această experiență

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!