Andreea Bălan, noi detalii despre nuntă. Cum vor arăta cele 3 rochii de mireasă și cine vor fi nașii

De Mădălina Manole, pe
Andreea Bălan se pregătește pentru cel mai așteptat eveniment: nunta cu George Burcea și botezul fetiței lor, Clara Maria, ambele în aceeași zi.

Andreea Bălan a oferit toate detaliile despre nuntă și botez într-un interviu acordat Revistei Viva: „Oricum trebuia să facem botezul fetiței și, cum stăteam eu în spital, am avut ideea să facem și nunta. Am stabilit că este pe 15 septembrie, iar acum suntem în pregătiri, e bine că am început din timp. Am ales locația – Le Château, decorul, rochiile de mireasă, tortul, candy barul, tematica. Se va numi Nuntă și Botez în Paradis, Paradis fiind ultimul meu show lansat. Vom avea aproximativ 250 de invitați. O să facem și cununia civilă, care va avea loc cu două săptămâni înainte, și apoi, pe 15 septembrie, vom face și botezul, și nunta”, – a declarat Andreea Bălan.

Andreea Balan George Burcea si Maria Clara

Andreea Bălan, totodată, a dezvăluit și cum vor arăta cele trei rochii de mireasă pe care le va îmbrăca: „Voi avea trei rochii și toate vor fi făcute de Otilia Brăiloiu. Am ales-o pentru că ea creează adevărate povești prin rochiile ei și exprimă foarte multă emoție. Prima rochie, care va avea o trenă imensă, va fi extrem de frumoasă și specială, pentru că pe fustă vor fi brodate manual mesajele pe care noi le avem unul către celălalt – va fi scrisă toată povestea noastră de dragoste –, plus datele de naștere ale fetițelor. A doua rochie va fi, în schimb, foarte potrivită pentru vals fiindcă, dansatoare bună fiind, trebuie să existe un vals foarte frumos. Și atunci, și rochia va trebui să fie pe măsură. Iar a treia rochie este surpriză” – a punctat Andreea Bălan pentru sursa citată.

Andreea Balan George Burcea si Ella

Andreea Bălan, în vârstă de 35 de ani și George Burcea, 31 de ani, fac nunta și botezul pe data de 15 septembrie. Cei doi au anunțat că nașii vor fi întocmai Monica Davidescu, 46 de ani, și Aurelian Temișan, 47 de ani, cel care, de latfel, îi este și coleg la masa juriului emisiunii „Te cunosc de undeva.

Sursă foto: Instagram
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!