Andreea Bălan, despre participarea la America Express: „Nu pleci la război fără aliați” / VIDEO

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 27 ianuarie 2023, 11:53

Andreea Bălan a participat la America Express, însă artista, care face echipă cu Andreea Antonescu, a dezvăluit că a primit în trecut propunerea de a merge și în Asia Express. A refuzat, însă, pentru că nu se considera pregătită.

Invitată în emisiunea Xtra Night Show, cântăreața a vorbit despre participarea la America Express și despre strategiile pe care le-a avut pentru a ajunge cât mai departe în concurs.

Andreea Bălan a făcut sacrificii pentru a merge la America Express

Andreea Bălan a dezvăluit că a făcut câteva sacrificii pentru a putea participa la America Express împreună cu Andreea Antonescu. De asemenea, artista a precizat că a primit de mai multe ori oferta de a merge în Asia Express, însă a refuzat de fiecare dată.

Andreea Bălan, despre participarea la America Express: „Nu pleci la război fără aliați” / VIDEOIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

„În primul rând, ca să vii în acest concurs trebuie să fi foarte puternic mental și fizic. Eu am refuzat ani la rândul, iar anul acesta, cu trei luni înainte, am început să mă antrenez fizic, să fac mai multă sală, mai multe abdomene. Psihic trebuie să fii foarte puternic și să urmărești celelalte sezoane, să vezi unde s-au enervat ceilalți, de ce și să-ți dai seama că nu e nimic personal în momentul în care cineva te refuză la autostop, cineva nu-ți deschide ușa să te primească”, a povestit Andreea Bălan.

Totodată, cântăreața a explicat că într-o țară străină nimeni nu te cunoaște și trebuie să câștigi încrederea oamenilor pentru a primi un ajutor.

„Trebuie să lași brand-ul și numele acasă, iar acolo să fii nimeni în drum. În acest concurs ești nimeni în drum și depinzi de ajutorul oamenilor să te ajute. Cu cât ești mai plăcut și mai plăpând, atunci oamenii te ajută”, a explicat vedeta.

Citește și: Andreea Bălan, prinsă cu minciuna la America Express 2023. Producătorii emisiunii au arătat dovada

Citește și: Gestul neașteptat făcut de Andreea Bălan la America Express 2023: „Când ești în stare de ebrietate nu mai știi nimic”

Citește și: Andreea Bălan și Andreea Antonescu au încălcat regulamentul la America Express. Decizia luată de Irina Fodor / Video

Citește și: Jean Gavril și Andreea Bălan, replici dure la America Express: „Este bătăioasă, super competitivă, dar este și rea”

Ce strategie a avut Andreea la America Express

Andreea Bălan a mărturisit că a plecat de acasă cu o strategie bine stabilită: aceea de a avea aliați, pentru a ajunge cât mai departe în competiție.

„În acest concurs trebuie ca partenerii să fie oarecum diferiți ca personalitate, ca fire, ca anduranță, pentru că sunt probe diferite. Eu am avut strategia următoare de acasă și din aeroport: nu pleci la război fără aliați”, a explicat artista.

De asemenea, Andreea a precizat că, în acest concurs, partenerii trebuie să fie cât mai diferiți pentru a putea face toate probele.

„Trebuie ca partenerii să fie oarecum diferiți: ca personalitate, ca fire, ca anduranță. Pentru că sunt probe foarte diferite – pe unele probe poate le face un partener mai bine, pe altele celălalt. Dacă ambii sunt la fel, de exemplu dacă ambii au anduranță, nu știu să facă matematică, sau altceva, atunci sigur pierd la anumite probe. Trebuie să fie diferiți. Pentru că întotdeauna echipele care au câștigat sau au ajuns în finală au avut doi parteneri diferiți”, a precizat Andreea Bălan.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Andreea Bălan la America Express

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!