Andra și Cătălin Măruță, testați pozitiv pentru COVID-19. Primele imagini cu artista din izolare

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 01 februarie 2021, 11:39

Cătălin Măruță (43 de ani) și cântăreața Andra (34 de ani) au fost testați pozitiv pentru COVID-19. Alături de copiii lor, David (9 ani) și Eva (5 ani), perechea va sta în izolare timp de 14 zile.

Andra și Cătălin Măruță, testați pozitiv pentru COVID-19. Primele imagini cu artista din izolare

„Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e.

Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea „La Măruță” continuă. Eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe.

Andra și Cătălin Măruță, testați pozitiv pentru COVID-19. Primele imagini cu artista din izolare

Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine, suntem în forță! Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă de voi! Sănătatea, pe primul loc! Aveți grijă de voi! O să vă mai țin la curent”, a declarat Cătălin în mediul online.

Primele imagini cu Andra din izolare le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„Familia cu mine? ✅ Jocuri multe? ✅ Acadele ? ✅ Filme online? ✅ Am tot ce îmi trebuie pentru o izolare cu multă relaxare! Aveți grijă de voi, dragii mei! Sănătate multă! ❤️🤗”, a scris și Andra pe pagina ei de Instagram.

Emisiunea La Măruță va fi găzduită luni, 1 februarie, de MAGITOT, iar Cătălin va intra în direct de acasă. „Pentru că prietenul la nevoie se cunoaște, mâine voi fi invitatul special al lui Cătălin Măruță în emisiunea care îi poartă numele. Ne vedem mâine la 15:00 pe PROTV”, a scris MAGITOT pe Instagram.

Andra și prezentatorul de televiziune formează un cuplu din anul 2005. Artista avea atunci 19 ani. Trei ani mai târziu, în 2008, perechea își oficializa relația. De atunci, Andra și Cătălin au rămas unul dintre cele mai stabile și mai apreciate cupluri celebre.

Foto: Instagram

Citește și:

Fiica lui Nick de la N&D este frumoasă și talentată! Cum arată Andreea?

S-au logodit Ryan Gosling și Eva Mendes? Cuplul are împreună două fiice

Ce frumoasă este fiica lui Kate Moss! Au defilat în aceeași prezentare de modă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!