Anda Adam, schimbare radicală de stil pentru Media Music Awards

De PR, pe Ultimul update Vineri, 11 martie 2022, 15:16

Anda Adam plănuieşte să aibă o apariţie surprinzătoare joi seară, la marea decernare de premii Media Music Awards de la Sibiu. Artista va adopta un nou stil vestimentar, total diferit de cel cu care s-a prezentat în show-uri şi la evenimentele mondene din ultimul an.
Anda nu doreşte să divulge prea multe detalii pentru ca surpriza să fie cu adevărat semnificativă. Cu toate acestea, la insistenţele fanilor, care au fost înştiinţaţi de această intenţie, Anda şi-a fotografiat doar două accesorii care vor însoţi ţinuta. Este vorba de o şapcă cu iniţialele oraşului New York şi o mănuşă de baseball din piele.
Artista va ajunge la scena din Piaţa Mare a Sibiului într-o maşina vintage, un Dodge Charger din 1972, faimosul model din filmul 2Fast&2Furious.
Organizatorii evenimentului sunt atenţi la fiecare detaliu şi vor să le ofere invitaţilor o seară de neuitat, astfel că au închiriat opt maşini americane de epocă, din anii ’60 – ’70, în valoare de 300.000 de euro, care vor transporta invitaţii, pe rând, până în zona covorului roşu din Piaţa Mare a Sibiului.
Cei mai în vogă artişti români ai momentului vor urca pe scena galei Media Music Awards, la Sibiu, în seara zilei de 4 octombrie. Smiley, Connect-R, Alex Velea, Andreea Bănică, Anda Adam, Andra, Vunk, Voltaj, C.R.B.L, Grasu XXL-Maximilian, Puya, Guess Who şi Corina sunt doar câţiva dintre artiştii care vor suţine recitaluri în cadrul marelui eveniment muzical.
Trofeele Media Music Awards vor fi acordate pe baza rapoartelor întocmite de Media Forest în perioada 1 octombrie 2011 – 1 octombrie 2012, totul beneficiind de o transparenţă totală.
Artiştii premiaţi vor fi încadraţi în următoarele categorii: Best Male, Best Female, Best New Artist, Best Hip Hop, Best Pop, Best Dance, Best Song, Best Rock, Best Dj, Best Group, Best Featuring, Best Video, Fastest Climber, Kiss Award, Media Forest Special Award, Best Online (Trilulilu), Fans Like Award.
Mulţumită transmisiei live a marelui eveniment Media Music Awards de la Sibiu, vedetele vor putea fi urmărite live, în direct sau în reluare, atât în ţările din Balcani, cât şi în America şi chiar în Australia şi Noua Zeelandă.
Media Music Awards, gala de premii de pe 4 octombrie, va fi transmisă de Kiss TV, TVR 2, TVR HD, TVR Internaţional, TV Neptun, precum şi de Balkanika MTV.
Vezi ce ţinute extravagante a purtat Anda Adam în Turcia!
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!